På skieventyr i den norske vildmark

Med fjeldski  & pulk

På eventyr i den norske vildmark

På tur med fjeldski og pulk

Vores fjeldskiture med telt og pulk er for dig, der har gåpåmod og er klar på eventyr. I små grupper tager vi ud på vinterfjeldet i Norge, der byder på store naturoplevelser og alt fra snestorm og slud til høj sol og nordlys. Vi bruger pulken, når vi skal opholde os og overnatte på vinterfjeldet, da den giver os meget plads at pakke i. Den ekstra plads har vi brug for, da udstyret til friluftsliv om vinteren vejer og fylder mere, end det vi bruger om sommeren. Samtidig føles kiloene ikke så tunge, når vi trækker dem, som når vi bærer dem i en rygsæk.

Den vigtigste forudsætning for at deltage på vores pulketure er, at du har gåpåmod. Med vilje og god fysisk form kan man klare det meste. Vi forventer, at du har prøvet at overnatte i telt (ikke nødvendigvis om vinteren), har grundlæggende skifærdigheder og nogen erfaring med at være ude, når det er koldt. Du skal på ingen måde være ekspert i hverken ski eller friluftsliv, men heller ikke være helt "grøn". Vi har fjeldskiture med telt og pulk både for familier med store børn og ture kun for voksne.

Vi arrangerer også ture for virksomheder, grupper, klubber, skoler m.m. Hvis du synes det lyder spændende, men er i tvivl om, om du kan være med, så vil vi meget gerne høre fra dig. Giv os et kald på 20330033.

 • Med fjeldski og pulk i Norge

  Fjeldskitur med telt og pulk (uge 7, 9, 11, 12 og 13)

  På disse fjeldskiture med telt og pulk i Norge når vi helt ud i den hvide vildmark til eventyr og storslået natur. Efter et par indledende dage med fast base i en hyggelig hytte pakker vi vores udstyr i pulkene og tager på vinterfjeldtur i fire dage med tre overnatninger i telt i varierende landskaber med skov og højfjeld. At være på tur med pulk kræver eventyrlyst, overskud og gåpåmod. Så hvis du er i god form, nysgerrig på vinterfriluftslivet, står nogenlunde på ski og klar på eventyr, så er dette helt sikkert en tur for dig.

  Pris pr. person 8.750,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Skiferie for familier i Norge med Sne og Vand

  Familieskitur med pulk og telt i Norge (uge 8 eller påske)

  På disse fjeldskiture med telt og pulk i Norge når vi helt ud i den hvide vildmark til eventyr og storslået natur. Efter et par indledende dage med fast base i en hyggelig hytte pakker vi vores udstyr i pulkene og tager på vinterfjeldtur i fire dage med tre overnatninger i telt i varierende landskaber med skov og højfjeld. At være på tur med pulk kræver eventyrlyst, overskud og gåpåmod. Hvis I er en familie, der er vant til at være fysisk aktive, er nysgerrige på vinterfriluftslivet, står nogenlunde på ski og klar på eventyr, så er dette helt sikkert en tur for jer.

  Børn skal være minimum 13 år for at kunne deltage, og de skal være i fornuftig fysisk form og vant til at bevæge sig meget i hverdagen, da de skal kunne trække deres eget udstyr i en pulk. Samtidig er det vigtigt, at de har gå-på-mod og er friske på at bidrage til den fælles opgaveløsning i gruppen.

  OBS: Hvis I har andre planer i uge 7 eller påsken, opretter vi på forespørgsel gerne en tur for jer på et andet tidspunkt.

  Pris pr. person 8.750,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Skiture for familier med Sne og Vand - Langrendsferier

  Leje af ski/snesko (tilkøb til ture med Sne & Vand)

  Som deltager på Sne & Vands ture, kan du leje langrendsski, fjeldski, snesko og pulke til småbørn. Lejeperioden følger som udgangspunkt de tidspunkter, som vores ture varer. Typisk står skiene klar om eftermiddagen på ankomstdagen (lørdag), og de skal afleveres sidst på eftermiddagen dagen inden afrejse (fredag). Kontakt os, hvis du/I har brug for en anden lejeperiode.

  Hvor kan skiene lejes?
  Langrendsski og pulke kan lejes i Høvringen, Gålå og Kvamsfjeldet/Rondablikk.
  Fjeldski kan lejes i Høvringen, ved Kvamsfjeldet/Rondablikk og ifm. vores tur til Bygdin.
  Snesko kan lejes i Høvringen og ved Kvamsfjeldet/Rondablikk.

  Ved bestilling skal du angive navn, højde og skostørrelse på alle, du lejer udstyr til. Hvis du både lejer langrendsski og fjeldski, bedes du angive, hvem der skal have hvilken slags ski.

  Bestil ski/snesko her 0,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping