Kajakklub Sne & Vand
Kom på vandet i Nordsjælland og Køge Bugt
Sne & Vands kajakklub (Kopier)

Medlemskab: 250,00 kr. / month

icon-water-thin01

Sne & Vands kajakklub (Kopier)

Sne & Vands Kajakklub er for dig, der sætter pris på motion, fællesskab og friluftsliv. Du kan komme på vandet flere steder i Nordsjælland og ved Køge Bugt. Læs mere om klubben nedenfor og ring på tlf. 2033 0033 hvis du har spørgsmål.

IPP4 kursus i havkajak

Medlemskab

Vores kajakklub er for alle og det er meget let at komme i gang. Du skal blot gennemføre et begynderkursus i havkajak (IPP 1+2), som vi tilbyder hver weekend hele sommerhalvåret. Du kan finde vores IPP 2 kurser i havkajak her.

IPP4 kursus i havkajak

Aktiviteter

I klubben kan du mødes og ro med andre medlemmer, ro på egen hånd eller deltage i tekniktræninger med instruktører, der brænder for at lære fra sig, få dig i gang og udvikle dine færdigheder på vandet. Udover de faste ugentlige aktiviteter arrangerer vi også kortere og længere kajakture i ind- og udland.

IPP3 kursus i havkajak

Udstyr

Klubben har over 60 havkajakker placeret ved de forskellige lokaliteter. Vi har kajakker fra mange forskellige producenter, så der er rig mulighed for at prøve mange forskellige kajakker og finde lige præcis den du sidder godt i.

Detaljer

Klubben har afdelinger ved Esrum Sø (i Sørup), ved Greve Marina, i Hundested og ved Espergærde.
Ved alle afdelinger er der kajakker, pagajer og spraydecks.

Fællesroning – Som medlem har du mulighed for at padle med andre de fleste dage i løbet af ugen på skemalagte tidspunkter på det, som vi kalder ‘fællesroninger’. Til fællesroninger mødes medlemmer og aftaler fra gang til gang rute, indhold m.m. Til fællesroning er der som udgangspunkt ikke en instruktør med, og det er deltagerne selv, der indbyrdes aftaler hvad, der skal ske, og hvor man skal ro hen. Her kan tiderne ligeledes justeres indbyrdes mellem deltagerne.

Tekniktræning – Der tilbydes løbende teknik- og sikkerhedstræninger, som er en vigtig del af klublivet og medlemmernes udvikling. Tekniktræningerne meldes løbende ud i klubbens online forum, og der vil være træninger på de forskellige lokaliteter og træning målrettet forskellige niveauer. Til tekniktræning er der som udgangspunkt en instruktør på, dog træner de mere erfarne ofte selv. Nogle tekniktræninger fokuserer på basisteknikkerne i IPP 2 niveauet. Og andre tekniktræninger er målrettet mere erfarne roere, der gerne vil træne i mere udfordrende forhold eller øve mere avanceret teknik og måske træne op til en IPP 3 prøve.

Fællesskabet – Efter din indmeldelse bliver du en del af en lukket Facebookgruppe, hvor al aktivitet, træning og ture slås op og koordineres mellem medlemmerne. Sne & Vands kajakklub er i konstant udvikling – en udvikling drevet af medlemmernes ønsker og drømme, samt instruktørernes viden og erfaring. Som medlem har du altid mulighed for at tage initiativ til ture, sociale arrangementer, træning m.m.

Der arrangeres løbende klubture af kortere og længere varighed både i ind- og udland. Nogle ture organiseres af klubbens instruktører, andre af medlemmerne.

MEDLEMSSKABSTYPER:

Medlemsskab 1:

– 395 kr. pr. mdr. i sæsonen (for dig uden egen kajak)

– Du har adgang til kajakker, pagajer og spraydecks i alle Klub Sne & Vands afdelinger

– Du kan deltage i alle klubaktiviteter i alle afdelinger.

– Du får rabat i udvalgte kajakbutikker.

– Du får rabatter på udvalgte rejser, kurser og aktiviteter.

– OBS. Du skal selv have svømmevest og beklædning.

Medlemsskab 2:

– 250 kr. pr. mdr. i sæsonen (for dig med egen kajak)

– Du kan deltage i alle klubaktiviteter i alle afdelinger.

– Du får rabat i udvalgte kajakbutikker.

– Du får rabatter på udvalgte rejser, kurser og aktiviteter.

– OBS: Du kan ikke bruge klubbens udstyr med denne type medlemsskab.

Sæsonen: Kajaksæsonen løber fra 15. april – 15. oktober. Hvis du vil ro hele vinteren, kan du tilkøbe et vintermedlemskab til 800 kr. for hele vintersæsonen.

Dit medlemskab er løbende og fortsætter indtil du opsiger det. Et medlemskab er uopsigeligt i 6 sæsonmåneder efter din indmeldelse. Herefter kan du opsige dit medlemskab til enhver tid med et varsel på en løbende måned plus en måned. Din opsigelse skal ske skriftligt pr. e-mail. Send e-mail til: kontakt@sneogvand.dk.

Dit medlemskab (og uopsigeligheden) vil automatisk blive sat i bero fra 15. oktober til 15. april. Du vil blive opkrævet betaling for en hel måned den 1. oktober. Denne betaling dækker perioderne fra 1. oktober til 15. oktober samt 15. april til 1. maj i den efterfølgende sæson. De første 2 uger i den efterfølgende sæson vil således være dækket ind af betalingen fra den foregående sæson.

Prisændringer varsles minimum 3 måneder før de træder i kraft.

Sne og Vand forbeholder sig ret til ændringer i klubtider, instruktion og udbud af andre aktiviteter med instruktør/guide med 2 ugers varsel. Desuden kan Sne og Vand samme dag aflyse instruktion, fællesroning eller ændre instruktør samme dag. Dette sker dog yderst sjældent, og oftest på baggrund af sygdom eller vanskelige vejrforhold. Aflysninger sker i klubbens facebookgruppe.

Som medlem har du mulighed for at benytte dig af havkajakker, SUP boards og kanoer. Det forudsætter dog, at du har taget et begynderkursus. Der gælder følgende uddannelseskrav (med udgangspunkt i Dansk Kano og Kajak forbunds standarder) til de forskellige fartøjer/discipliner:

Havkajak: IPP 1+2 (16 timer)
Kano: Introkursus (3 timer)
SUP: Introkursus (3 timer)

Dernæst er det et krav, at du svømmer sikkert og er tryg ved at opholde dig i vandet.

OBS. Hvis du tidligere har modtaget undervisning og har erfaring med kajak, men ikke har noget certifikat, kan du aflægge en prøve, hvor du demonstrerer, at du mestrer de nødvendige teknikker, og at du på overbevisende måde er i stand til at redde dig selv og andre på dybt vand uden hjælp fra andre. Prøven afholdes som en kombination af prøve/evaluering og privatundervisning, Prøven/undervisningen varer én time og koster 625 kr. + 250 kr. i certifikatafgift til Dansk Kano- & Kajak Forbund. Kontakt os på tlf. 20330033 for mere information om dette.

Der er adgang til kanoer ved Esrum Sø og til SUP-boards ved Esrum Sø og i Greve. Du skal have deltaget i et introkursus i den relevante disciplin, før du kan benytte fartøjerne.

Sne og Vand forbeholder sig ret til ændringer i klubtider, instruktion og udbud af andre aktiviteter med instruktør/guide med 2 ugers varsel. Desuden kan Sne og Vand samme dag aflyse instruktion, fællesroning eller ændre instruktør samme dag. Dette sker dog yderst sjældent, og oftest på baggrund af sygdom eller vanskelige vejrforhold. Aflysninger sker i klubbens facebookgruppe.

Book her

Sne & Vands kajakklub (Kopier)

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping