Skiferie med legekammerater
Familievenligt område

Voksne fra 9.995,00 kr.

Alpin for begyndere og øvede, Beitostølen uge 7

Inkl. fuld pension og skiskole

Kom godt i gang med alpinski, eller bliv endnu bedre, end I allerede er. På denne ferie får I skiskole for børn og voksne, ophold med fuld pension på dejligt hotel og godt selskab af andre danske familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Turen går til Beitostølen i Norge, der byder på et meget familievenligt og smukt beliggende alpinområde. Børneskiskolen og de øvrige børneaktiviteter er målrettet selvhjulpne børn fra 6 år og op, mens yngre børn eventuelt kan deltage sammen med en voksen.

Med instruktører til rådighed, legekammerater til børnene og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Nemt, bekvemt og hyggeligt for både store og små.

Læs mere om turen

Aktiviteter
De første to dage (mandag og tirsdag) er der tilbud om begynderskiskole for gruppens børn og voksne både formiddag og eftermiddag, så I kommer godt i gang med skiløbet. Børn og voksne undervises som udgangspunkt hver for sig. For de mere erfarne er der både mulighed for at løbe selv de første par dage samt tilbud om genopfriskning og finpudsning af teknikken om eftermiddagen. De efterfølgende dage er der tilbud om skiskole på forskellige niveauer om formiddagen, mens I om eftermiddagen kan løbe ture på egen hånd og evt. mødes med vores instruktører på bakken, hvis I har brug for lidt ekstra hjælp. Instruktørerne har bred erfaring med undervisning af både børn og voksne på forskellige niveauer. De er samtidig rejseledere, der bor på hotellet og spiser og hygger sammen med gruppen. De er dansktalende, så børnene nemt kan kommunikere med dem.

Aktivitetsprogrammet fokuserer på alpinskiløb, men hvis nogen er interesserede i at snuse til lidt langrend, sørger vi også for at få lagt lidt begynderundervisning ind, når det passer. Der vil også være mulighed for at prøve aftenskiløb på alpinbakken en aften i løbet af ugen.

Inden vi sætter os til bords for at nyde aftensmaden er der en kort samling, hvor instruktørerne fortæller om næste dags aktivitetstilbud. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse, for I er jo på ferie – det er bare hyggeligt, hvis I gerne vil være med.

Der er indlagt en programfri dag midt på ugen, da det er vores erfaring, at kroppen har godt af en pause efter nogle dages skiløb. Fridagen kan fx bruges på den nærliggende kælkebakke, i hotellets svømmebassin, i det omkringliggende store langrendsområde eller måske bare med benene oppe og en god bog i hånden. Og hvis I slet ikke har brug for en pause, så er der fri leg på alpinbakkerne.

Hotellet og maden
Radisson Blu ligger centralt placeret i Beitostølen lige ved alpinanlægget. Hotellet byder på fine faciliteter som stor spisesal, rummelig lobby med åben pejs, opholdsstue samt træningsrum og et 25-meter svømmebassin.

I indkvarteres som udgangspunkt på et familieværelse. Hvis I er to personer i familien, deler I et alm. dobbeltværelse, og er I 3-4 personer, bor I på et lidt større dobbeltværelse med mulighed for 2 opredninger på en dobbelt sovesofa. Der er enkelte endnu større familieværelser til familier på 5-6 personer – kontakt os inden bestilling, hvis I ønsker et rum til 5-6 personer. Ønsker I at bo på 2 værelser, kan det tilkøbes ifm. bestillingen – det forudsætter 2 betalende voksne.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen*. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker, og om aftenen serveres der enten en 2-3 retters middag eller buffet samt kaffe og te.

* Særlige kostbehov kan medføre pristillæg. Kontakt os inden bestilling, hvis I har behov for, at køkkenet tager særlige hensyn.

Området
Skiområdet ved Beitostølen er meget familievenligt og overskueligt og byder på gode forhold for både børn, begyndere og let-øvede skiløbere. Ud over alpincentret i selve Beitostølen, der består af en række stole- og træklifte samt grønne, blå og røde pister, er der også et mindre anlæg med mere udfordrende pister (røde og sorte) i Raudalen på den modsatte side af dalen. Liftkortene gælder til begge områder, og I skal bruge egen bil (evt. med snekæder) for at køre derover. Udover det fine alpinanlæg byder Beitostølen på et stort og meget velpræpareret langrendsområde med både nemme og udfordrende løjper samt et langrendsstadion med lysløjpe. Lysløjpen begynder 100 meter fra hotellet , så det er muligt at snuppe en aftentur på langrendsski, hvis der stadig er krudt i benene efter en dag på alpinbakken.

Beitostølen er en lille hyggelig fjeldlandsby, der har udviklet sig ganske meget over de senere år. Her er et fint udvalg af butikker, cafeer og spisesteder. Der kan lejes ski og købes liftkort ved alpinbakken lige overfor hotellet, og vi anbefaler, at I bestiller skileje hjemmefra.

Program for turen
Ankomst: Fra kl. 15.00 søndag den 11/2 2024
Afrejse: Senest kl. 10.00 søndag den 18/2 2024

Priser:
Voksne (fra 16 år) i delt dobbbeltværelse/familieværelse:  9.995 kr.
Voksne (fra 16 år) i enkeltværelse/ som eneste voksne i værelset: 11.995 kr.
Børn (4-15 år): 5.400 kr.
Børn (0-3 år): Gratis
Tillæg for enkeltværelse: 2.000 kr.
Tillæg for stort familieværelse (kan kun bookes af familier med 5-6 personer og kræver forudgående aftale med os): 3.500 kr.
Tillæg for et ekstra værelse til børnene (ved 2 betalende voksne): 4.000 kr. (begge voksne betaler enkeltrumstillæg)

> Tilmeldte familier bor som udgangspunkt på samme værelse, med mindre andet tilkøbes.

> I værelser, hvor der kun bor 1 voksen, betales der enkeltrumstillæg for at børneprisen kan opnås.

> Ring gerne på tlf. 2033 0033, hvis I er i tvivl om, hvilken værelsestype I skal vælge.

Hvad er inkluderet i prisen
*7 overnatninger i valgt værelsestype
*Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke, middag samt aftenkaffe. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad på afrejsedagen.
*Aktivitetsprogram i fem dage med skiskole for børn fra 6 år og op samt voksne

Dette er ikke med i prisen:
*Transport mellem Danmark og destinationen.
*Drikkevarer ifm. måltider og ellers
*Skileje og liftkort
*Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

Med egen bil hele vejen:
Den fleksible og budgetvenlige løsning. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Beitostølen. Fra Oslo er der godt 200 km. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på.

Med bil og færge:
En bekvem og sjov måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Beitostølen. Fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik, og fra Sjælland kan man sejle København-Oslo. Husk at bestille plads på færgen i god tid.

Med fly og bus:
Den måske mest afslappende transportmåde. Flyv til Gardermoen, tag toget til Oslo S og Valdressekspressen videre til Beitostølen. Find information om bussen Valdressekspressen på nor-way.no.

Book din rejse her

Alpin for begyndere og øvede, Beitostølen uge 7

Samlet i alt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping