675,00 kr.

Rulleskikursus for begyndere

Kom godt fra start på rulleskiene. Rulleski er en sjov og effektiv motionsform, der både kan dyrkes i sin egen ret og for at holde skiformen ved lige. Oplev, hvordan hele kroppen styrkes, mens du ruller afsted på cykelstier eller skovveje.

Praktisk info

På dette rulleskikursus arbejder vi med grundlæggende rulleskiteknik. Vi arbejder med balance og lærer at bremse og dreje. Vi tager os god tid til at hjælpe dig med at opbygge tryghed på rulleskiene, så du får et sikkert fundament for din videre rulleskitræning. Vi gennemgår udstyret, så du ved hvad du skal kigge efter, hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at købe dine egne rulleski. Som afslutning tager vi en kort rulleskitur i området og øver de teknikker, som vi har arbejdet med i løbet af kurset.

Efter kurset anbefaler vi, at du hurtigt kommer ud og får rullet nogle ture, så du fastholder din stejle læringskurve. Efter lidt tid på egen hånd anbefaler vi, at du kontakter os og aftaler tid til lidt privatundervisning, så du kan få finpudset og optimeret teknikken yderligere. Vi ser frem til at hjælpe dig godt i gang med en fantastisk tur- og motionsform!

Du kan låne følgende af os:
– Rulleski
– Støvler
– Stave

Hvis du har eget udstyr, er det oplagt at medbringe det på kurset
– Tætsiddende træningstøj, der passer til vejret og temperaturen.
– Drikkedunk og evt. snack
– Cykelhjelm (obligatorisk)
– Tynde slidstærke handsker
– Evt. albue- og knæbeskyttere

Mødesteder:
Med mindre andet aftales, mødes vi her:

ESRUM SØ
Skipperalle 6
3480 Fredensborg
Kørselsvejledning: Klik her

Book her

Rulleskikursus for begyndere

Samlet i alt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping