Stort og begyndervenligt skiområde
Sne, lys og hygge i den mørke tid

Voksne fra 8.995,00 kr.

Nytår i sneen – langrend for alle (Golsfjeldet i Norge)

Inkl. fuld pension, instruktion og guidede ture

Denne nytårstur er for alle, der gerne vil fejre nytåret i sneen i godt selskab. Begyndere, øvede, unge, gamle, børn, forældre, solorejsende, bedsteforældre – alle er velkomne på denne tur. Det primære fokus for turen er langrend, men der er også mulighed for at løbe alpin på egen hånd i området.

Turen inkluderer ophold på dejligt hotel i 6 nætter, alle måltider samt skiinstruktion (langrend) for voksne og skileg/skiskole for børn samt guidede ture af forskellig længde ud i det fine løjpenet. Der er indlagt en programfri dag i løbet af turen, og de øvrige dage vil der være flere tilbud at vælge imellem. Børneaktiviteterne er målrettet børn fra skolealderen og op, men mindre børn kan deltage i nogle af aktiviteterne sammen med en voksen – og de helt små kan blive trukket af mor eller far i en pulk, som kan lejes ifm. bestilling af turen.

Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen forventninger om, at man deltager i andet eller mere, end man har lyst til. Det er jo ferie. Med instruktører til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde omgivelserne, opleve, lære og hygge jer med de andre deltagere. Det er nemt, bekvemt og hyggeligt for både store og små.

Læs mere om turen

Nedenfor kan du læse mere om turen, området, hotellet mv. Hvis der er noget, du ikke finder svar på, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 2033 0033. Du kan også altid sende os en mail på kontakt@sneogvand.dk.

Aktiviteter
Kom godt i gang med langrend – eller bliv endnu bedre, end du allerede er. De første dage er der tilbud om både begynderundervisning, tekniktræning for de mere rutinerede langrendsløbere samt skileg for børnene. Senere på ugen tilbydes der guidede ture af forskellig længde ud i terrænet. Som udgangspunkt er instruktionen opdelt for hhv. børn og voksne, da det er vores erfaring, at det giver de bedste forudsætninger for at lære, at børn og voksne/forældre undervises hver for sig. Nogle af de øvrige aktiviteter og ture er fælles for alle aldre, mens andre er forbeholdt enten børn eller voksne. Vi gør vores bedste for at sikre, at alle deltagere får tilbud om aktiviteter, der passer til deres niveau og interesse i løbet af ferien. Hvis I fx rejser som familie med mindre børn, sørger vi for at indlægge flere korte undervisningssessioner i løbet af dagen, så begge forældre får mulighed for at deltage.

Gruppen sidder sammen og spiser, og i forbindelse med middagen er der en kort samling, hvor instruktørerne fortæller om næste dags planlagte aktiviteter. Hvis tilbuddene ikke passer til humøret eller dagsformen, er man velkommen til at løbe ture på egen hånd eller sammen med nogle af de andre deltagere. Vi tilrettelægger vores rejser, så fællesskabet er en mulighed man kan vælge til i det omfang, man har lyst til. Det er hyggeligt, hvis I vil med på turene, og det er helt i orden, hvis I hellere vil løbe en tur på egen hånd eller tage en slapperdag med benene oppe og en god bog i hånden.

Det er svært at spå om sneforholdene i december, men Golsfjeldet byder normalt på gode løjpeforhold i den tidlige vinter. Hvis forholdene mod forventning ikke er til det store langrendsløb, supplerer vi med andre udendørsaktiviteter som ture på snesko, vandreture og skattejagter. Hotellet byder, ud over poolen, også på indendørs aktivitetsmuligheder som bordtennis og shuffleboard.

Hotellet og maden
Vi bor på Oset Fjellhotell, der ligger fint og lyst placeret ved Golsfjeldet. Hotellet er stort og byder på flere opholdsafdelinger, svømmebassin og sauna samt et nyistandsat aktivitetsrum for børn og andre legesyge sjæle. Det er med andre ord et dejligt hotel med faciliteter, der egner sig til en skiferie i den tidlige vinter, hvor dagene er korte, og det er dejligt med gode aktivitetsmuligheder indendørs som supplement til skiløjperne.

Hotellet byder både på enkelt-og dobbeltværelser, samt værelser med plads til 1-2 ekstra opredninger. Desuden er der enkelte familieværelser egnet til familier med 3-4 børn, hvor der er to sammenhængende værelser. Værelserne er af typen standardværelser, så det er ikke luksus, men det er pænt og i orden og alle værelser har eget bad.

Par og solerejsende indkvarteres på enkelt- eller dobbeltværelser (der er både mulighed for dobbeltseng og to separate senge i dobbeltværelserne). Familier på op til fire personer indkvarteres på et dobbeltværelse med dobbeltseng og sovesofa, mens familier med 5-6 medlemmer indkvarteres på to værelser, evt. med dør imellem hvis muligt og ellers to værelser ved siden af hinanden.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der en 2-3 retters middag eller buffet efterfulgt af aftenkaffe og -te.*

* Særlige kostbehov kan medføre pristillæg. Kontakt os inden bestilling, hvis I har behov for, at køkkenet tager særlige hensyn.

Golsfjeldet byder på en fin kombination af et beskyttet og begyndervenlig langrendsterræn med relativt flade løjper beskyttet af skov og en højfjeldsområde over trægrænsen med de smukkeste udsigter mod blandt andet Jotunheimen Nationalpark med nogle af Norges højeste fjeldtoppe og fjeldene ved Hemsedal. Løjpenettet er stort, og der er mulighed for at løbe dagsture til andre fjeldstuer/hoteller i området, hvor man kan komme ind og hvile benene, mens man nyder en kop kaffe eller varm kakako.

Løjperne begynder lige foran hotellet, og strækker sig i alle retninger. Bag hotellet er der et oplyst område med en lille rundløjpe, hvor de ivrige kan øve teknikken efter mørkets frembrud.

Der er et lille alpinanlæg 5 minutters kørsel fra hotellet, så det er muligt at supplere langrendsløbet med ture på de brede ski på egen hånd. Hvis der er behov for mere udfordrende alpinforhold, ligger Hemsedal ca. 45 min. fra Oset, så en dagstur hertil er inden for fornuftig rækkevidde.

 

Program for turen
Ankomst: Fra kl. 15.00 fredag den 27/12 2024

Afrejse: Senest kl. 10.00 torsdag den 2/1 2025 (evt. med mulighed for tilkøb af ekstra døgn).

Priser:
Voksne (fra 17 år) i delt dobbeltværelser: 8.995 kr.
Børn (10-16 år): 4.600 kr.
Børn (3-9år) i: 3.700 kr.
Børn (0-2 år): 1.000 kr.

Tillæg for enkeltværelse: 1.200 kr.

> Familier med op til 4 medlemmer bor på ét værelse med opredning(er). Familier med 5-6 medlemmer deler 2 værelser ved siden af hinanden, evt. forbundne hvis muligt.

Tilkøbsmuligheder:
* Skileje: + 600 kr. inkl. støvler/stave (450 kr. for børn op til 12 år). Pulk: + 1.000 kr.

Hvad er inkluderet i prisen
*6 overnatninger i delt(e) værelse(r)
*Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og fyldning af lille termoflaske, middag samt aftenkaffe. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
*Aktivitetsprogram i fire dage

Hvad er ikke inkluderet
*Transport mellem Danmark og destinationen.
*Drikkevarer ifm. måltider og ellers.
*Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
*Evt. skileje.

Golsfjeldet ligger ca 200 km. nordvest for Oslo, og der er flere måder at komme derop på.

Med fly og tog:
Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget fra lufthavnsterminalen til Gol med et enkelt skift på Oslo Sentralstasjon. Togturen til Gol tager ca. 4 timer, og derfra er der ca. 30 min. med taxa til Oset. Vi hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere deltagere vælger denne transportform.

Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10-11 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Oset. Fra Oslo er der knap 200 km. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder for en sikkerheds skyld. Afhængig af føre og bil kan de blive nødvendige.

Med bil og færge:
I kan også begynde ferien med at sejle til Norge med bilen ombord på en færge og derfra selv køre det sidste stykke til Oset. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Book din rejse her

Nytår i sneen – langrend for alle (Golsfjeldet i Norge)

Samlet i alt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping