LEDERSPARRING OG LANGREND
For ejerledere, bestyrelsesmedlemmer og CEO´s indenfor tech

Voksne fra 16.500,00 kr.

Ledersparring og langrend, uge 12 2025

Inspiration, udvikling, skiløb og god mad

Få inspiration og sparring på løjpen og foran pejsen. Guidede ture, instruktion, faciliterede diskussioner og fuld forplejning er inkluderet på denne netværkstur for ledere og bestyrelsesmedlemmer inden for tech.

Læs mere om turen


UNIKT LEDELSESEVENT I NORGES SMUKKESTE NATIONALPARK

Er du ejerleder, bestyrelsesmedlem, direktør eller nøglebeslutningstager i tech-verdenen, og ønsker du at kombinere forretningsudvikling med frisk luft og sportslig udfoldelse på langrendsski i Norges smukkeste natur? Så er denne tur skræddersyet til dig. Flyv til Gardermoen, så sørger vi for resten!

HIGHLIGHTS
Sne og Vand inviterer dig i samarbejde med CEO og turguide Anders Hoffgaard til at deltage i en eksklusiv tur til Brekkeseter på Høvringen i Norges smukkeste nationalpark, Rondane. Dybt forankret i det naturskønne Norge vil dette event give dig mulighed for at opleve den fantastiske kombination af langrendsski og diskussion af strategiske ledelsesudfordringer og dilemmaer.

HVORFOR DELTAGE?
Fordi du på denne tur både får:

*Netværk med ligesindede (fra tech-industrien).
*Inspiration og nye perspektiver i en afslappet og naturskøn atmosfære.
*Fred og ro og de smukkeste udsigter over de norske vidder
*Motion og fornyet energi på langrendsskiene

Nysgerrig? Læs mere nedenfor.
Eller ring til Anders på tlf. 20903846.

Langrendsski
Turen er åben for både øvede, let øvede og helt nye langrendsløbere. Første dag er der tilbud om instruktion i de grundlæggende teknikker til begynderne , samt genopfriskning og videreudvikling af teknikken til de mere rutinerede. De følgende dage byder på guidede ture af varierende længde ud i det smukke fjeldområde. Vi sørger for at guide alle deltagerne igennem langrendssportens finurlige verden med fokus på både teknik, udstyr og kondition. Du kan også tage ud på egen hånd, hvis du er tryg ved det. Leje af langrendsski er inkluderet i pakken, men du er også meget velkommen til at medbringe egne ski.

Ledelsesdilemmaer i naturen
Undervejs på skiturene og om aftenen på det lille boutique-hotel i gammel sæterstil vil du have mulighed for at deltage i faciliterede diskussioner om ledelse, strategi og mega-trends indenfor tech-verdenen.

Med sin ekspertise indenfor både udendørs eventyr og forretningsstrategi vil Anders Hoffgaard lede samtaler om relevante ledelsesdilemmaer, der opstår i direktions- og bestyrelseslokalet. Det er en unik mulighed for at udveksle idéer, udfordre tanker og opnå nye indsigter, alt sammen mens du nyder de smukke omgivelser. Anders er i dag direktør og investor i flere it-selskaber. Desuden har Anders boet på Brekkeseter og kender området som sin egen bukselomme. I får således en guide med stor indsigt i både business og lokalområdet – med fokus på sikkerhed, og at alle skal føle sig velkomne. Både nye og erfarne indenfor ledelse og langrendsski.

 

Brekkeseter ligger i Høvringen, som i vores optik er det smukkeste langrendsområde i Norge. Hotellet er lille og intimt med kun 12 værelser inde i selve hotelbygningen. Rundt om hotellet ligger en række ældre nænsomt restaurerede sæterhytter, så det opleves lidt som at bo midt i et idyllisk frilandsmuseum.

Maden, der serveres, vidner om stor kærlighed til den gode smagsoplevelse baseret på så mange lokale råvarer som muligt*. Maden, vinen og det gode selskab nydes i den hyggelige spisestue med åben pejs, hvorefter snakken kan fortsætte over en kop kaffe i en af de stemningsfulde pejsestuer.

Alle hotelværelserne vender mod syd og har store vinduer, så de er dejligt lyse. De fleste værelser er indrettet med en dobbeltseng, mens enkelte værelser er møbleret med to enkeltsenge. Alle værelserne har eget bad/toilet. Værelserne er enkelt indrettet og uden fx tv. De er rene og pæne, men ikke luksuriøse, og det samme gør sig gældende for værelsesgangen. Man skal med andre ord vælge at bo på Brekkeseter på grund af maden, de hyggelige og stemningsfulde opholdsarealer og smukke omgivelser.

I hotellets underetage er der et stort tv- og aktivitetsrum med bordtennis og billard. Derudover er der en fin saunaafdeling af nyere dato.

* Særlige kostbehov kan medføre pristillæg. Kontakt os inden bestilling hvis du har behov for, at køkkenet tager særlige hensyn.

Brekkeseter ligger øverst i Høvringen lige på grænsen til Rondane, der er Norges ældste nationalpark. Løjperne begynder lige uden for hotellet og løjpenettet er stort og varieret og byder på et væld af højfjeldsløjper. Over trægrænsen er der bjergtagende udsigter både mod de nære toppe i Rondane og de lidt fjernere toppe i Jotunheimen. Området byder på flere serveringssteder i fjeldet, så man efter en god tur med kolde kinder kan komme ind i varmen og nyde en kop kakao og en vaffel. Hvis vejret viser sig fra sin barske side, kan man putte sig lidt for vinden på løjperne i det hyggelige skovområde, der ligger ca. 1 km. fra Brekkeseter.

I marts er det vårvinter på højfjeldet. Dagene er lange og lyse, mens sneforholdene typisk fortsat er rigtig gode, da vi er godt oppe i højden. Brekkeseter ligger i 1000 MOH, og der præpareres løjper helt op i 1400 meters højde.

Tirsdag den 18. marts – søndag den 23. marts 2025.
Vi tilrettelægger de enkelte dage efter deltagernes ønsker samt vind- og vejrforhold.
Se nærmere tidspunkter nedenfor under: Hvordan kommer jeg til Brekkeseter?

 

Pr. person i enkeltværelse på hotellet eller i hytte lige ved hotellet dobbeltværelse på hotellet (eget bad/toilet): 16.500 kr.
Det er også muligt at dele et værelse med 2 enkeltsenge eller en dobbeltseng.

 

*5 overnatninger i enkeltværelse, enten inde på hotellet, alternativt i en hytte lige ved siden af hotellet.
*Fuld pension: Morgenmad, selvsmurt frokostmadpakke og fyldt termokande, en drink før middagen samt vin til middagen (ca 1/2 flaske pr. person). Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad på afrejsedagen. Ønskes flere drikkevarer, kan de tilkøbes på stedet.
*Transfer i stor taxa/minibus fra Gardermoen til Brekkeseter t/r
*Faciliterede samtaler og diskussioner om relevante ledelsesmæssige problemstillinger.
*Guidede ture på langrendsski og instruktion for hhv. begyndere og øvede langrendsløbere.
*leje af langrendsski inkl. støvler og stave
*Vinsmagning

Følgende er ikke inkluderet i prisen:
*Transport til og fra Oslo/Gardermoen
*Drikkevarer ud over nævnte
*Rejse- og afbestillingsforsikringer.

Deltagerne sørger selv for transport til og fra Oslo Lufthavn (Gardermoen).

UDREJSE d. 18. marts 2025.
Der er bestilt en minibus, som kører fra Gardermoen kl. 19.00.

HJEMREJSE d. 23. marts 2025.
Minibussen henter deltagerne på Brekkeseter kl. 8.15 og ankommer til Oslo Lufthavn ca. kl 12.00.

Vi anbefaler, at man køber flybilletter, der giver mindst 1,5 time til afhentning af bagage på turen op og til indtjekning på turen hjem. Beregn ekstra tid, hvis I medbringer egne ski, der skal afhentes / indtjekkes seperat som odd size luggage.

Book din rejse her

Ledersparring og langrend, uge 12 2025

Samlet i alt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping