Centertur for FDHI
Langrend og snesko: 24/2 – 2/3 2024

Voksne fra 7.900,00 kr.

Langrend og snesko, centertur for FDHI

Inkl. fuld pension og aktivitetsprogram

På denne uge i sneen er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og hyggeligt selskab. Turen er en lukket tur for medlemmer af FysioDanmark Hillerød. I månederne op til afrejse er der mulighed for at deltage på et TRX-hold, så kroppen bliver klar til at få mest muligt ud af ugen i sneen.

Den 25. oktober kl. 18.00 kan du deltage i et infomøde i FDHI. Her kan du høre mere om turen og møde andre interesserede. Har du spørgsmål, vil vi gøre vores bedste for at svare på dem.

 

Læs mere om turen

Der er tilmeldingsfrist til turen den 21. november 2023. Turen oprettes ved minimum 8 tilmeldte. Betalingen for turen trækkes først fra din/jeres konto, når der er klarhed om, hvorvidt turen gennemføres. De tilmeldte får besked om turen gennemføres den 22. november.

Turen inkluderer et aktivitetsprogram med fokus på langrend og snesko. For begynderne vil der de første dage være tilbud om instruktion i grundlæggende langrendsteknik, mens mere rutinerede langrendsløbere kan få genopfrisket og finpudset teknikken. Senere på ugen tilbydes der kortere og længere guidede ture ud i løjpeområdet, og der vil være mulighed for at prøve at gå med snesko op på en af områdets toppe, hvorfra der er en fantastisk udsigt.

Programmet ligger ikke på forhånd fast, da aktiviteterne tilrettelægges med udgangspunkt i vind, vejr, sneforhold og deltagernes behov og ønsker. Gruppen sidder sammen og spiser og efter middagen præsenterer guiden næste dags aktiviteter, hvorefter man kan melde sig på det, man har lyst til at være med til. Hvis de planlagte aktiviteter ikke passer til humøret eller dagsformen, hjælper guiden gerne med tips og ideer til rutevalg, hvis man gerne vil løbe en tur på egen hånd.

Der er indlagt en programfri dag midt på ugen, hvor man enten selv kan løbe en tur eller måske bare tage en dag med benene oppe og en god bog i hånden.

Vi bor på Hotel Rondablikk, der byder på en meget fin kombination af panoramaudsigt mod de smukke høje toppe i Rondane Nationalpark og et let tilgængeligt og begyndervenligt terræn med mange relativt flade løjper. Løjperne starter lige uden for døren, og foran hotellet er der en god øvebakke. Uanset om I er nye på ski eller er mere erfarne, er vi sikre på, at denne uge vil give jer en masse dejlig fysisk aktivitet og nogle smukke naturoplevelser.

Hotelværelserne er enkelt indrettet, men lyse og venlige, og alle værelserne har eget nyere bad/toilet. Hotellet byder på flere rummelige opholdsafdelinger, herunder en meget fin panoramastue med udsigt mod Rondane samt et legerum til mindre børn. Opholdsarealerne er store og med meget højt til loftet, hvorfor de ved kolde temperaturer og blæst kan opleves kølige, så I skal medbringe indesko og en varm trøje. Desuden er der en sauna, som inddeles i hhv. dame- og herretider. Her kan musklerne blive varmet godt igennem efter dagens udfoldelser i sneen.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen*. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der middag/buffet efterfulgt af aftenkaffe og -te. Maden er enkel og mættende, men køkkenet er ikke vores bedste salgsargument for denne tur. Det er til gengæld de tilgængelige og børnevenlige omgivelser, den smukke udsigt og de gode legearelaer rundt om hotellet.

* Særlige kostbehov kan medføre pristillæg. Kontakt os inden bestilling, hvis I har behov for, at køkkenet tager særlige hensyn.

Selve området er hyggeligt og roligt. Rondablikk er det eneste hotel i området, der ellers primært består af fritidshytter. Ganske tæt ved hotellet er der en lille købmand med tilhørende hyggelig cafe. I børnevenlig afstand fra hotellet er der flere shelters med bålplads, som er fine turmål for de kortere ben. For de lidt længere og mere rutinerede ben er det fx oplagt at løbe til Mysuseter 10 km fra Rondablikk, hvor man kan tanke op med vaffel og varm kakao inden turen går hjemad igen.

Ankomst: Fra kl. 15.00 lørdag den 24/2 2024

Afrejse: Fra kl. 10.00 lørdag den 2/3 2024

Priser:
Pr. person i delt dobbeltværelse:  7.900 kr.

Tilkøbsmuligheder:
* Skileje: + 675 kr. inkl. støvler/stave (475 kr. for personer med højde under 130 cm). Pulk + 750 kr.
* Enkeltværelse: + 1.000 kr. pr. person

*7 overnatninger i delt dobbbeltværelse (enkeltværelser kan tilkøbes)
*Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og fyldning af termoflaske, middag samt aftenkaffe. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
*Aktivitetsprogram i fem dage

*Transport mellem Danmark og destinationen.
*Drikkevarer ifm. måltider og ellers.
*Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
* Evt. leje af langrendsski

Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra Nordsjælland til Kvamsfjellet. Fra Oslo er der knap 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund og til vejafgifter i Norge. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke fra Kvam og videre op på fjeldet inkluderer stejle strækninger.

Med bil og færge:
En nem og bekvem måde at starte ferien på er ved at sejle til Oslo fra København med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Kvamsfjellet.

Med fly og tog:
Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnen til Vinstra og derfra en taxa videre op til Rondablikk. Taxaturen tager ca. 30 minutter. Vi anbefaler, at man bestiller flyafgange, der giver et par timers luft mellem tog og fly begge veje. Det giver plads til kortere forsinkelser samt bagagehåndtering. Togbilletter købes på www.vy.no hvor billetterne frigives 3 måneder frem i tid. Togafgangene kl. 14.29 fra Oslo Lufthavn og kl. 11.53 fra Vinstra passer fint med hotellets ankomst- og afrejsetider. Hvis flere vælger denne transportform, hjælper vi gerne med at koordinere fælles taxa mellem Vinstra og Rondablikk. NB: det kan være, at der er indsat togbus på dele af strækningen mellem Oslo og Vinstra.

Book din rejse her

Langrend og snesko, centertur for FDHI

Samlet i alt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping