Familieferie med legekammerater
For begyndere og øvede

Voksne fra 7.200,00 kr.

Langrend for familier, Rondablikk uge 7

Inkl. fuld pension og aktivitetsprogram

Dejlig ferie i sneen, hvor der bliver sørget for alt det praktiske, så I kan fokusere på at opleve, lære, slappe af og hygge jer med andre danske børnefamilier. Turen inkluderer ophold på det smukt beliggende Hotel Rondablikk og alle måltider i 6 dage samt et 4-dages aktivitetsprogram.

Læs mere om turen

På denne langrendsuge for familier er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og tid sammen som familie. Samtidig får I mulighed for at møde andre aktive familier med børn, forældre og måske bedsteforældre.

På denne langrendsuge for familier er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og tid sammen som familie. Samtidig får I mulighed for at møde andre aktive familier med børn, forældre og måske bedsteforældre.

Aktiviteter
For begynderne vil der de første dage være tilbud om skiskole for hhv. børn og voksne (som undervises hver for sig), mens de mere rutinerede skiløbere tilbydes tekniktræning og evt. tempoløb. Senere på ugen bliver der arrangeret guidede ture af forskellig længde og sværhedsgrad samt andre sjove aktiviteter i sneen. Det kan fx være vi tager ud og isfisker, laver bålhygge i sneen eller bygger sneborge med børnene. Aktivitetsprogrammet er fleksibelt og tager udgangspunkt i gruppens behov og ønsker samt vind og vejr. Og det er naturligvis helt op til jer, hvor mange af aktiviteterne, I deltager i.

Børneaktiviteterne er målrettet børn fra skolealderen og op, men mindre børn kan deltage i nogen af aktiviteterne sammen med en voksen – og de helt små kan være i en pulk, som kan lejes ifm. bestilling af turen.

Aktivitetsprogrammet løber over 4 dage, så der er indlagt en programfri dag i løbet af ugen, hvor I enten kan hvile benene og læse en god bog eller udforske området på egen hånd. Turen slutter som udgangspunkt fredag, men hvis I gerne vil blive en dag længere og løbe på tur på egen hånd, er der mulighed for at tilkøbe ophold i et ekstra døgn.

Hotellet og maden

Vi bor på Hotel Rondablikk, der byder på en meget fin kombination af panoramaudsigt mod de smukke høje toppe i Rondane Nationalpark og et let tilgængeligt og børnevenligt terræn med mange relativt flade løjper. Løjperne starter lige uden for døren, og foran hotellet er der en god kælke- og øvebakke. Så uanset om I er nye på ski eller er mere erfarne, er vi sikre på, at denne uge vil give jer en masse gode og smukke naturoplevelser.

Hotelværelserne er enkelt indrettet, men lyse og venlige, og alle værelserne har eget nyere bad/toilet. Her er både enkeltværelser, dobbeltværelser og enkelte familieløsninger med forbundne værelser. Hotellet byder på flere rummelige opholdsafdelinger, herunder en meget fin panoramastue med udsigt mod Rondane samt et legerum til mindre børn. Opholdsarealerne er store og med meget højt til loftet, hvorfor de ved kolde temperaturer og blæst kan opleves kølige, så I skal medbringe indesko og en varm trøje. Desuden er der en sauna, som inddeles i hhv. dame- og herretider. Her kan musklerne blive varmet godt igennem efter dagens udfoldelser i sneen.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen*. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der middag/buffet efterfulgt af aftenkaffe og -te. Maden er enkel og mættende, men køkkenet er ikke vores bedste salgsargument for denne tur. Det er til gengæld de tilgængelige og børnevenlige omgivelser, den smukke udsigt og de gode legearelaer rundt om hotellet.

* Særlige kostbehov kan medføre pristillæg. Kontakt os inden bestilling, hvis I har behov for, at køkkenet tager særlige hensyn.

Området
Selve området er hyggeligt og roligt. Rondablikk er det eneste hotel i området, der ellers primært består af fritidshytter. Ganske tæt ved hotellet er der en lille købmand med tilhørende hyggelig cafe. I børnevenlig afstand fra hotellet er der flere shelters med bålplads, som er fine turmål for de kortere ben. For de lidt længere og mere rutinerede ben er det fx oplagt at løbe til Mysuseter 10 km fra Rondablikk, hvor man kan tanke op med vaffel og varm kakao inden turen går hjemad igen.

Program for turen
Ankomst: Fra kl. 15.00 lørdag den 10/2 2024

Afrejse: Fra kl. 10.00 fredag den 16/2 2024

Priser:
Voksne (fra 17 år):  7.200 kr.
Børn (10-16 år): 4.200 kr.
Børn (3-9 år): 3.200 kr.
Babyer (0-2 år): Gratis
(Vælg alder på hjemrejsetidspunktet)

Tilkøbsmuligheder:
* Skileje: + 675 kr. inkl. støvler/stave (475 kr. for personer med højde under 130 cm). Pulk + 750 kr.
* Enkeltværelse: + 1.000 kr. pr. voksen

Hvad er inkluderet i prisen
*6 overnatninger i delt dobbbeltværelse (familier med 1 barn bor på et værelse med opredning, familier med 4 eller flere personer bor på to værelser/familieværelser)
*Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og fyldning af termoflaske, middag samt aftenkaffe. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
*Aktivitetsprogram i fire dage

Hvad er ikke inkluderet
*Transport mellem Danmark og destinationen.
*Drikkevarer ifm. måltider og ellers
*Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

Hvordan kommer jeg til Rondablikk
Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Kvamsfjellet. Fra Oslo er der knap 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak og til vejafgifter i Norge. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke fra Kvam og videre op på fjeldet inkluderer stejle strækninger. Hvis nogen gerne vil køre i egen bil, men ikke har lyst til at køre det sidste stykke op af fjeldet, er det muligt at parkere i Kvam og tage en taxa det sidste stykke op ad fjeldet (det er bestemt muligt at køre hele vejen selv, blot man husker kæderne til dage med glat føre). Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er travle.

Med bil og færge:
En nem, bekvem og sjov måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Kvamsfjellet. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Med fly og tog:
Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnen til Vinstra og derfra en taxa videre op til Rondablikk. Taxaturen tager ca. 30 minutter. Vi anbefaler, at man bestiller flyafgange, der giver et par timers luft mellem tog og fly begge veje. Det giver plads til kortere forsinkelser samt bagagehåndtering. Togbilletter købes på www.vy.no hvor billetterne frigives 3 måneder frem i tid. Togafgangene kl. 14.29 fra Oslo Lufthavn og kl. 11.53 fra Vinstra er oftest uden skift. Hvis flere vælger denne transportform, hjælper vi gerne med at koordinere fælles taxa mellem Vinstra og Rondablikk.

Book din rejse her

Langrend for familier, Rondablikk uge 7

Samlet i alt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping