Familielangrend og god mad
Hyggeligt hotel på højfjeldet

Voksne fra 9.300,00 kr.

Langrend for familier, Brekkeseter uge 7 2025

Inkl. fuld pension, skiskole og aktiviteter (for børn 8 år+)

Tag familien med på en aktiv og hyggelig langrendsferie for livsnydere. Turen går til Brekkeseter, og er vores bedste bud på en langrendsferie for feinschmeckere i Høvringen. Hotellets køkken serverer ualmindeligt velsmagende mad, der i høj grad baserer sig på lokale råvarer. Med en beliggenhed øverst på fjeldet i Høvringen, lige på grænsen til Rondane Nationalpark, ligger højfjeldet lige uden for døren. Målgruppen er familier med børn fra 8 år og op, og bedsteforældre er velkomne.

Læs mere om turen

Der er koblet flere instruktører på turen, som i løbet af ugen vil byde på skiskole for hhv. børn (fra 8 år) og voksne, guidede ture af forskellig længde samt sjov og hygge i sneen. Fokus er på langrendsløb i preparerede løjper, men skulle der være stemning for det, kan vi også arrangere en dagstur uden for løjperne på fjeldski eller måske en toptur på snesko. Hver aften sidder gruppen sammen og spiser, og efter maden præsenterer guiderne næste dags aktivitetstilbud over en kop kaffe eller te. Aktiviteterne tilrettelægges med udgangspunkt i deltagernes behov og ønsker samt vind, vejr og løjpeforhold. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen forventninger til, hvor meget man deltager i – det er jo ferie. Aktivitetsprogrammet løber over 4 dage, så der er indlagt en programfri dag, hvor man enten kan løbe tur på egen hånd eller måske bare slappe af med en god bog i den hyggelige pejsestue.

Brekkeseter ligger øverst i den lille fjeldlandsby Høvringen lige på grænsen til Rondane Nationalpark. Hotellet er ganske lille og ualmindeligt hyggeligt og serverer måltider, der vidner om stor kærlighed til den gode smagsoplevelse baseret på så mange lokale råvarer som muligt. Måltiderne, og det gode selskab, nydes i den hyggelige spisestue med åben pejs, mens kaffen kan indtages i den stemningsfulde pejsestue. Rundt om hotellet ligger en række ældre nænsomt restaurerede sæterhytter, så det opleves lidt som at bo midt i et idyllisk frilandsmuseum.

Alle hotelværelserne vender mod syd og har store vinduer, så de er dejligt lyse. De fleste værelser er indrettet med en dobbeltseng, mens enkelte værelser er møbleret med to enkeltsenge. Alle værelserne har eget bad/toilet. Værelserne er enkelt indrettet og uden fx tv. De er rene og pæne, men ikke luksuriøse, og det samme gør sig gældende for værelsesgangen. Man skal med andre ord vælge at bo på Brekkeseter på grund af maden, de hyggelige og stemningsfulde opholdsarealer og smukke omgivelser.

I hotellets underetage er der et stort tv- og aktivitetsrum med bordtennis og billard. Derudover er der en fin saunaafdeling af nyere dato.

* Særlige kostbehov kan medføre pristillæg. Kontakt os inden bestilling hvis I har behov for, at køkkenet tager særlige hensyn.

Brekkeseter ligger på grænsen til Rondane Nationalpark, der er Norges ældste nationalpark. Løjperne begynder lige uden for hotellet og løjpenettet er stort og varieret og byder på et væld af højfjeldsløjper. Over trægrænsen er der bjergtagende udsigter både mod de nære toppe i Rondane og de lidt fjernere toppe i Jotunheimen. Området byder på flere serveringssteder i fjeldet, så man efter en god tur med kolde kinder kan komme ind og få varmen over en kop kakao og en vaffel. Hvis vejret viser sig fra sin barske side, kan man putte sig lidt for vinden på løjperne i det hyggelige skovområde, der ligger ca. 1 km. fra Brekkeseter.

Ankomst: Fra kl. 15.00 lørdag den 8/2 2025
Afrejse: Kl. 10.00 fredag den 14/2 2025

Der er mulighed for tilkøb af ekstra døgn fra 14-15/2 ved at kontakte os på mail/tlf.

Priser:
Voksne (fra 16 år) i delt dobbeltværelse på hotellet: 9.300 kr. pr. person
Børn (3-9 år): 4.495 kr.
Børn (10-15 år): 5.875 kr.

Tilkøbsmuligheder
*Skileje: + 675 / 475 kr. inkl. støvler og stave
*Ekstra døgn 14-15/2 for voksne: 1.250 kr.
*Ekstra døgn 14-15/2  for børn: 575/775 kr. (3-9 år / 10-15 år)
Kontakt os, hvis I ønsker at tilkøbe et ekstra døgn.

Følgende er inkluderet i prisen:
*6 overnatninger i delt(e) værelse(r)
*Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og fyldning af lille termoflaske, middag samt aftenkaffe. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
*Aktivitetsprogram i fire dage

Følgende er IKKE inkluderet: 
*Transport mellem Danmark og destinationen.
*Drikkevarer ifm. måltider og ellers.
*Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.
*Evt. skileje.

Hvordan kommer jeg til Brekkeseter
Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak og til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat.

Med fly og tog:
Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget fra lufthavnen til Otta og derfra en taxa videre op på fjeldet. Togbilletter købes på www.vy.no, og de frigives 3 måneder frem I tid. Det plejer at være nemmest at vælge fly, der korresponderer med toget kl. 14.29 fra Oslo Lufthavn mod Otta og på hjemvejen med toget, der afgår kl. 11.30 fra Otta med ankomst til Oslo Lufthavn kl. 14.30. Vi anbefaler, at man booker fly, der gerne giver minimum 2 timers tid mellem fly og tog, så der er plads til lidt forsinkelse og bagagehåndtering. Taxaturen mellem Otta og Høvringen tager ca. 25 minutter, og vi hjælper gerne med at arrangere fælles taxa, hvis flere deltagere vælger denne rejseform.

Med bil og færge:
En nem og bekvem måde at starte ferien på er ved at sejle til Norge med bilen ombord på færgen og derfra selv køre det sidste stykke til Høvringen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Book din rejse her

Langrend for familier, Brekkeseter uge 7 2025

Samlet i alt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping