Familielangrend med større børn
God mad på hyggeligt hotel

Voksne fra 8.195,00 kr.

Langrend for familier, Brekkeseter uge 7

Familieferie for øvede langrendsløbere

Tag familien med på en aktiv og hyggelig langrendsferie for livsnydere. Turen går til Brekkeseter i Høvringen, som er vores dyreste langrendsdestination, og det er ikke uden grund. Hotellets køkken serverer ualmindeligt velsmagende mad, der i høj grad baserer sig på lokale råvarer. Med en beliggenhed øverst på fjeldet i Høvringen, lige på grænsen til Rondane Nationalpark, ligger højfjeldet lige uden for døren. Målgruppen er familier med større børn, og måske bedsteforældre, der allerede kan løbe på langrendsski og som er klar på at løbe dagsture på 10-25 km. Børn under 10 år er velkomne, men der vil ikke blive arrangeret aktiviteter, der er målrettet dem.

Læs mere om turen

Aktiviteter
Der er koblet flere instruktører på turen, som i løbet af ugen vil byde på genopfriskning af langrendsteknikken, guidede ture af forskellig længde samt sjov og hygge i sneen. Fokus er på langrendsløb i preparerede løjper, men skulle der være stemning for det, kan vi også arrangere en dagstur uden for løjperne på fjeldski eller måske en toptur på snesko. Hver aften sidder gruppen sammen og spiser, og efter maden præsenterer guiderne næste dags aktivitetstilbud over en kop kaffe eller te. Aktiviteterne tilrettelægges med udgangspunkt i deltagernes behov og ønsker samt vind, vejr og løjpeforhold. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen forventninger til, hvor meget man deltager i – det er jo ferie. Aktivitetsprogrammet løber over 4 dage, så der er indlagt en programfri dag, hvor man enten kan løbe tur på egen hånd eller måske bare slappe af med en god bog i den hyggelige pejsestue.

Hotellet og maden
Måltiderne på Brekkeseter konkurrerer med skiturene om at være dagens højdepunkter. Den gode mad og det hyggelige selskab nydes i den stemningsfulde spisestue, der både byder på åben pejs og en fantastisk udsigt mod Jotunheimen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv en frokostmadpakke og henter jeres termoflaske, der er blevet fyldt med varm drikkelse, så I kan have godt med energi med i dagens turtaske. Om aftenen serveres en velsmagende 2 retters middag. Efter middagen kan de voksne nyde en kop kaffe eller et godt glas vin i hotellets hyggelige pejsestue, mens børnene spiller bordtennis i hotellets underetage.

Området
Brekkeseter ligger på grænsen til Rondane Nationalpark, der er Norges ældste nationalpark. Løjperne begynder lige uden for hotellet og løjpenettet er stort og varieret og byder på et væld af højfjeldsløjper. Over trægrænsen er der bjergtagende udsigter både mod de nære toppe i Rondane og de lidt fjernere toppe i Jotunheimen. Området byder på flere serveringssteder i fjeldet, så man efter en god tur med kolde kinder kan komme ind og få varmen over en kop kakao og en vaffel. Hvis vejret viser sig fra sin barske side, kan man putte sig lidt for vinden på løjperne i det hyggelige skovområde, der ligger ca. 1 km. fra Brekkeseter.

Program for turen
Ankomst: Fra kl. 15.00 lørdag den 10/2 2024
Afrejse: Kl. 10.00 fredag den 16/2 2024

Der er mulighed for tilkøb af ekstra døgn fra 16-17/2 ved at kontakte os på mail/tlf.

Priser:
Voksne (fra 17 år) i delt dobbeltværelse på hotellet: 8.995 kr. pr. person
Voksne (fra 17 år) i delt dobbeltværelse i hytte: 8.195 kr. pr. person
Børn (3-9 år): 4.395 kr.
Børn (10-16 år): 5.775 kr.
Tillæg for enkeltværelse: 1.300 kr.

Tilkøbsmuligheder
*Skileje: + 675 / 475 kr. inkl. støvler og stave
*Ekstra døgn 16-17/2 for voksne: 1.250/1.100 kr. (hotel/hytte)
*Ekstra døgn 16-17/2  for børn: 550/775 kr. (3-9 år / 10-16 år)
Kontakt os, hvis I ønsker at tilkøbe et ekstra døgn.

Hvad er inkluderet i prisen
*6 overnatninger i delt(e) værelse(r)
*Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og fyldning af lille termoflaske, middag samt aftenkaffe. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
*Aktivitetsprogram i fire dage

Hvad er ikke inkluderet
*Transport mellem Danmark og destinationen.
*Drikkevarer ifm. måltider og ellers
*Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

Hvordan kommer jeg til Brekkeseter
Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak og til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat.

Med fly og tog:
Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnen til Otta og derfra en taxa videre op på fjeldet. Togbilletter købes på www.vy.no, og de frigives 3 måneder frem I tid. Det plejer at være nemmest at vælge fly, der korresponderer med toget kl. 14.29 fra Oslo Lufthavn mod Otta og på hjemvejen med toget, der afgår kl. 11.30 fra Otta med ankomst til Oslo Lufthavn kl. 14.30. Vi anbefaler, at man booker fly, der gerne giver minimum 2 timers tid mellem fly og tog, så der er plads til lidt forsinkelse og bagagehåndtering. Taxaturen mellem Otta og Høvringen tager ca. 25 minutter, og vi hjælper gerne med at arrangere fælles taxa, hvis flere deltagere vælger denne rejseform.

Med bil og færge:
En nem og bekvem måde at starte ferien på er ved at sejle til Norge med bilen ombord på færgen og derfra selv køre det sidste stykke til Høvringen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Book din rejse her

Langrend for familier, Brekkeseter uge 7

Samlet i alt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping