Beskrivelse

Kursusbeskrivelse

Dette er kanokurset for dig, der gerne vil have en grundig gennemgang af padleteknikkerne med henblik på effektiv turpadling og manøverering af kanoen. Samtidig lægges der vægt på at gøre dig fortrolig med forskellige former for redninger og andre væsentlige sikkerhedsmæssige færdigheder i forbindelse med kanosejlads. Kurset tager 2 dage (16 timer) og selv folk med mange kanoture på cv’et kan forvente en stejl læringskurve på dette kursus.

Kurset afholdes af instruktører certificeret hos Dansk Kano og Kajak Forbund. Efter kurset har du mulighed for at melde dig på et af vores IPP 3 kano kurser, der videreudvikler dine tekniske- og sikkerhedsmæssige færdigheder både som tandem- og solopadler i mere krævende farvand.

Ved gennemført/bestået kursus har du mulighed for at købe et IPP 2 kano certifikat.

Vi ses på vandet!

 

Udstyr

Følgende kajakudstyr stilles til rådighed:
– Kano
– Padel
– Svømmevest
– Våddragt
– jakke

Du skal selv medbringe:
– Tætsiddende udendørs træningstøj, der passer til årstiden (ikke bomuld!)
– Godt med skiftetøj
– Løbesko/træningssko/sandaler
– Kasket/solskygge
– Solbriller (m. brillesnor)
– Solcreme
– Evt. vådragt uden ærmer

 

Mødesteder
Sne & Vand / afd. ESRUM SØ
Skipperalle 6
3480 Fredensborg

Kørselsvejledning: Klik her

 

IPP 2 kano standarden

Et udviklende niveau som omfatter grundlæggende padleteknik og sikkerhed på fladt vand. Der bliver lagt vægt på at den ønskede manøvrering og kontrol opnås gennem udvikling og forståelse af årsag og effekt. Der arbejdes med at beherske teknikkerne både som for- og bagpadler. Niveauet gør deltagerne i stand til at padle sikkert, effektivt og håndtere redninger af andre og kanoer, samt selvredninger på dybt vand.

Læs Dansk Kano og Kajak Forbunds standard her: IPP 2 kano

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping