Krystalklart vand
En skøn kombination af kajak, dejlig mad og varmt vand

Voksne fra 11.500,00 kr.

Kajakrejse til Sardinien 5-11. oktober 2024

På denne kajakrejse til Sardinien kommer du til at opleve smukke strande, klipper, dyreliv, god mad, dejlig kaffe og varmt havvand i starten af oktober. Alt sammen i godt selskab med andre danske kajakroere. Med på denne rejse er en erfaren dansk rejseleder og instruktør, så ud over ture i et fantastisk farvand og godt selskab har du også mulighed for at få tips & tricks til din roteknik m.m. Vi har base i den lille og hyggelige havne- og badeby Cala Gonone, hvor  vi bor på et dejligt hotel lige ud til vandet. Her er morgenmad og aftensmad inkluderet alle dage (bortset fra én aften).

Cala Gonone ligger på Sardiniens østkyst i bugten Golfo di Orosei, der byder på en perlerække af smukke strande, som er målet for vores kajakture i løbet af ugen. De fleste strande ligger, så man kun kan komme til dem fra havsiden – enkelte kan man vandre til. En enkelt dag skifter vi havvandet ud med en tur på en sø i de nærliggende bjerge. Denne dag bliver vi i bjergene om aftenen og nyder en dejlig middag på en lokal agriturismo, hvorfra der er den skønneste udsigt over sø og bjerge.

Læs mere om turen

Kajakture i lunt vand kombineret med dejlig mad, god kaffe og måske lidt vandring er hovedingredienserne på denne tur. Vi ror i stabile havkajakker og udforsker den smukke kyst ved Golfo Orosei. Der er en erfaren dansk kajakinstruktør med som rejseleder, og vi lægger gerne lidt tekniktræning ind undervejs på turene, hvis der er ønske om det fra deltagernes side. Se mere om forudsætninger og niveau nedenfor.

For at deltage på turen skal du skal som minimum have IPP 2 i havkajak (eller tilsvarende), være tryg ved og have styrke til at ro i vind og mindre bølger og have styr på makker- og selvredninger. Du skal være i stand til at ro dagsture på mellem 15 og 25 km i moderat tempo med gode pauser undervejs. Det er ikke en stroppetur, og der er fokus på gode oplevelser og tid til pauser med svømning, afslapning og hygge (kontakt os gerne på tlf. 2033 0033 for en uddybende snak om niveau og forudsætninger).

Vi skal bo ved Golfo Orosei på den østlige side af Sardinien. Det er en stor smukt bugt med mange fantastiske strande, hvoraf en del kun er tilgængelige fra vandsiden. I baglandet er der en sø i bjergene, som man kan ro på, hvis der er dage med hårdt vejr og store bølger ved kysten. Hvis benene trænger til at være lidt lodrette efter nogle dage i kajakken, byder området på flere fine vandreruter. Byen Cala Gonone, som er vores udgangspunkt på turen, byder på en fin blanding af hverdagsliv og turisme. Vores hotel ligger lige ved vandet og ganske tæt på kajakudlejningen. Hotellet er pænt og ordentligt og personalet er meget venlige og servicemindede.

Dag 1 / Ankomstdag 5/10 2024
Dag 2 / Kajaktur
Dag 3 / Kajaktur
Dag 4 / Fridag evt. vandring på egen hånd.
Dag 5 / Kajaktur
Dag 6 / Kajaktur
Dag 7 / Hjemrejsedag 11/10 2024

Programmet er vejrafhængigt. Ved for meget vind eller for store bølger kan kajakture blive udskiftet med vandreture. Uanset vejrforholdene vil der være én dag, hvor vi ikke tager på vandet og i stedet prioriterer en vandretur (dag 3 eller 4 alt efter vind og vejr). Generelt skal du som deltager være klar på løbende ændringer i programmet, da vi undervejs forsøger at udnytte de muligheder vind og vejr giver os.

Priser:
Pr. person (i delt hotelværelse): 11.500 kr.
Tillæg for enkeltværelse: 1.500 kr.

Hvad er inkluderet i prisen
> 4 dage med guidede kajakture (dagsture på mellem 15-25 km).
> Kajak, pagaj, vest  (spraydeck skal medbringes).
> 1 dag med vandring
> 6 nætter på hotel lige ved stranden
> Morgenmad alle dage
> Aftensmad 5 aftener.
> Transfer fra Olbia Lufthavn til Cala Gonone t/r
> Dansk rejseleder/instruktør
> Gruppe på max 10 deltagere + guide

Hvad er ikke inkluderet i prisen
– Transport fra DK til Olbia t/r
– Frokost (mad til madpakker kan købes i supermarked nær ved hotellet eller af hotellet).
– Alle drikkevarer.
– Aftensmad én aften (på fridagen).
– Eneværelse (+1500 kr).
– Rejse- og afbestillingsforsikring
– By/turistskat på 1,5 euro pr person per nat (betales til hotellet ved udcheckning).

Deltagerne skal selv booke fly til/fra Olbia. Priserne ligger på omkring 3.000 kr. t/r
Der er én mellemlanding fra København. Vi anbefaler at bruge samme flyselskab til hele strækningen og have god tid til mellemlandinger.

Kontakt os for info om tidspunkter for transfer til/fra lufthavnen, så du kan booke fly, der passer med lokaltransporten.

Du er også velkommen til at ringe til os for vejledning til billetbestilling.

Book din rejse her

Kajakrejse til Sardinien 5-11. oktober 2024

Samlet i alt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping