Tur og kursus i Skærgården
31. maj til 2. juni 2024
Tur og kursus i Skærgården
31. maj til 2. juni 2024

4.250,00 kr.

Havkajaktur til Skærgården ved Orust (inkl. IPP 3 kursus)

Målet med denne skærgårdstur og -kursus er at tage din havkajakroning et skridt videre og komme på ture langs eksponerede kyststrækninger. Vi arbejder med en god blanding af teoretiske og praktiske øvelser. Du kommer igennem en række roteknikker, lærer om risikovurdering, navigation, kort/søkort, teknik i bølger, redninger og bugsering i forholdene. Alt sammen i skønne omgivelser ved Orust nord for Gøteborg.

Praktisk info

At komme ud på åbent hav, ro langs klippekyst i mindre bølger og brænding er en stor oplevelse. For rigtig mange er IPP 3 kurset en øjenåbner, hvor det for alvor går op for dem, hvor meget man faktisk kan i en havkajak. Vi bygger gradvist sværhedsgraden i forbindelse med kurset/turen, så de fleste IPP 2’ere med ca. 1 sæsons erfaring kan være med. Efter turen/kurset har du mulighed for at melde dig til IPP3 havkajakprøve for at opnå certifikat.

På dette kursus skal du som udgangspunkt selv sørge for at medbringe alt udstyr. Se IPP 3 standarden for information om krav til udstyr eller ring til os på 20330033.

Har du ikke dit eget udstyr, så er der mulighed for at leje havkajak på campingpladsen eller af Sne & Vand og selv stå for transporten.

Mødested: Stocken Camping

Start: Kurset starter fredag den 31. maj kl. 09.00, hvor du skal være klar til at gå på vandet.

Slut: Kurset slutter søndag den 2. juni kl. 15.00.

Overnatning: Du står selv for overnatning – herunder bookning og betaling. Vi bor og har base på Stocken Camping, hvor du enten kan bo i telt eller hytte efter eget valg.

Forplejning: Du står selv for forplejning under hele kurset. Det er vigtigt, at du køber ind til at have madpakke og snacks med på dagsturene.

Transport: Du står selv for transport (Når holdet er sat, lægges der op til samkørsel).

Standarden
Læs mere om indholdet her: IPP 3 standarden

Book her

Havkajaktur til Skærgården ved Orust (inkl. IPP 3 kursus)

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping