Deltagerpris 2.395,00 kr.

Havkajak begynder (IPP 1 + IPP 2)

På dette kajakkursus for begyndere trænes du intensivt i grundlæggende tekniske- og sikkerhedsmæssige færdigheder. Du vil på kurset opleve en stejl læringskurve sammen med vores dygtige instruktører og dine medkursister, og du vil i løbet af kurset blive præsenteret for de teknikker og færdigheder, der er nødvendige, for at kunne færdes sikkert og effektivt i havkajak i beskyttet farvand i sommerhalvåret.

Herunder kan du lære mere, se billeder fra tidligere kurser og sikre dig en plads på et af vores kommende kurser.

Vi glæder os til at have dig med!

Praktisk info

Kursusindhold

Der lægges vægt på at gøre dig tryg ved havkajakken, pagajen og vandet, og på at skabe et trygt og behageligt læringsmiljø i smukke omgivelser ved enten Hundested, Greve Marina eller Esrum Sø.

Efter kurset har du mulighed for at blive medlem af Klub Sne & Vand med afdelinger i Hundested, Espergærde, Fredensborg og Greve. Her kan fortsætte din kajakudvikling og blive en del af et hyggeligt kajakfællesskab med adgang til en masse udstyr, stor ekspertise, ture og store naturoplevelser.

Kurset følger Dansk Kano og Kajak Forbunds standard for frigivelse (IPP 2), og det kræver ingen forhåndskendskab til kajak at deltage. Det eneste krav er, at du kan svømme og er klar på et par aktive dage på vandet. Ring til os på 20330033, hvis der er noget du er i tvivl om.

Hvis du består kurset og ønsker et kursuscertifikat, skal du efterfølgende påregne 250 kr. i omkostninger til registrering og certifikat, som sendes direkte hjem til dig fra Dansk Kano og Kajak Forbund. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som kurset er gennemført.

Et par dage før kurset sender vi en mail med lidt info om kurset. Hvis du ikke har modtaget en mail om morgenen dagen inden dit kursus, så prøv at tjekke dit spamfilter. Læs mere specifik info om kurset nedenfor.

Vi ses på vandet!

Følgende kajakudstyr stilles til rådighed:
– Kajak
– Pagaj
– Svømmevest
– Spray-deck
– Våddragt
– Rojakke

Du skal selv medbringe:
– Tætsiddende udendørs træningstøj, der passer til årstiden (ikke bomuld!)
– Godt med skiftetøj
– Håndklæde
– Vådsko/badesko. Alternativt løbesko/træningssko/sandaler
– Kasket/solskygge
– Solbriller (m. brillesnor)
– Solcreme
– Evt. vådragt uden ærmer

ESRUM SØ
Skipperalle 6
3480 Fredensborg
Kørselsvejledning: Klik her

GREVE MARINA
Greve Marina Hejren
2670 Greve
Kørselsvejledning: Klik her

Mød gerne op 10 minutter før kursusstart. Men ikke tidligere, da instruktøren skal have tid til at forberede sig.

Book her

Havkajak begynder (IPP 1 + IPP 2)

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping