Instruktør 2 Uddannelsesforløb
Udvikling og træningsfællesskab
Instruktør 2 Uddannelsesforløb
Udvikling og træningsfællesskab

9.995,00 kr.

HAVKAJAK – FRA IPP 2 TIL INSTRUKTØR 2

Dette grundige uddannelsesforløb er målrettet dig, der skal i gang som havkajakinstruktør i din klub, på din skole/institution eller på din arbejdsplads. Du kan også følge forløbet, hvis du bare gerne vil udvikle dig som kajakroer og/eller underviser.

Praktisk info

HVAD GIVER FORLØBET DIG?

Du får et samlet og intensivt forløb med mulighed for masser af praktisk undervisningserfaring undervejs. Du introduceres til design, planlægning og eksekvering af undervisning og aktiviteter i havkajak. Du udstyres med konkrete undervisningsværktøjer, som du kan bruge hjemme i kajakklubben eller på din arbejdsplads. Ud over udvikling af dine kompetencer som underviser kan du også forvente en markant udvikling af dine egne tekniske færdigheder og viden samt dine kompetencer som tur- og aktivitetsleder på hav, fjord og sø.

I forbindelse med din uddannelse får du mulighed for at opbygge praktisk undervisningserfaring ved at være med som “føl” på vores havkajakkurser for begyndere. Samtidig har du under din uddannelse mulighed for at deltage i Klub Sne & Vands aktiviteter, fællesroninger, tekniktræninger og ture. Eneste krav til deltagelse er, at du har bestået IPP 2 eller har tilsvarende færdigheder.

Forløbet munder ud i to prøver; en IPP 3 havkajak prøve og en Instruktør 2 havkajak prøve, begge med censor fra Dansk Kano og Kajak Forbund.

Undervejs i forløbet har du dit hold at træne med, og du kan altid ringe for hjælp og vejledning.

Du skal påregne udgifter på ca. 1000 kr. til certifikater og kursuslitteratur.

*OBS – datoer for næste forløb er på vej. Kontakt os, hvis du har specifikke ønsker*

Udstyr
Du skal som udgangspunkt selv medbringe udstyr på dette forløb. Kontakt os, hvis du ikke har eget udstyr.

Mødested
På grund af behov for forskellige typer farvand og havforhold vil kursusstedet variere fra samling til samling.

Standarden

Book her

HAVKAJAK – FRA IPP 2 TIL INSTRUKTØR 2

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping