Viser alle 6 resultater

 • For begyndere og øvede
  Fra 5.800 kr.
  Product image

  Fjeldski og vinterfriluftsliv, uge 6 2025 på Rondeheim

  På denne hyggelige fællestur får du vinterfjeld for alle pengene. Og du er velkommen uanset, om du er ny i sneen eller en rutineret skiløber. Vi skal ud og træde vores egne spor på fjeldski og snesko, øve navigation med kort og kompas, grave nødly eller snehuler og hygge med bål i sneen.  Der er flere instruktører med på turen, og de sørger for et varieret aktivitetstilbud i løbet af ugen. Vi bor i storhytter, og deltagerne står i fællesskab for tilberedning af måltiderne og den løbende oprydning. Hvis en aktiv ferie med fællesskab, fysisk udfoldelse og store naturoplevelser er noget for dig, så læs videre nedenfor.

  Voksne fra 5.800,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Fra 5.800 kr.
  Med fjeldski i Norge - Sne og Vand

  Fjeldski & Vinterfriluftsliv – Uge 6, 2025

  På denne tur bor vi på Fjeldskolen i Høvringen. Turen er for både begyndere og øvede skiløbere og du kan forvente en uge med oplevelser, hygge og læring med. Det er en uges skiferie for dig, der sætter pris på at rejse med andre, fællesskab og gerne vil udvikle din viden og færdigheder. Vores fokus er primært på fjeldskiene – de lidt bredere planker, der hjælper os med at “flyde” ovenpå i den dybe løse sne udenfor sporene og hvor stålkanterne bider sig fast i de isede snepartier på højfjeldet. I løbet af ugen vil vores instruktør/guide tilbyde ture og undervisning på forskellige niveauer i fx. skiteknik, orientering og andre væsentlige fjeldfærdigheder. For dem der har mod på en oplevelse ud over det sædvanelige, vil der også være mulighed for at prøve en overnatning i det fri. Området byder desuden på et stort net af flotte langrendsløjper, som der også er mulighed for at udforske i ugens løb.

  Udover tur- og aktivitetsmulighederne, så inviterer stedet til at sætte tempoet ned, nyde en kop kaffe og en god bog foran pejsen og ellers hygge sig i godt selskab med de andre deltagere. Denne tur adskiller sig fra vores øvrige ture ved, at turdeltagerne i fællesskab står for de daglige praktiske gøremål som madlavning, oprydning og løbende rengøring.

  fra 5.250,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Fra 8.650 kr.
  Product image

  Fjeldski ved Jotunheimen – Bygdin uge 12 2025

  På denne tur bevæger vi os rundt i et af de mest betagende vinterlandskaber, som Norge kan byde på. Vi spænder fjeldskiene på og går på opdagelse uden for de præparerede løjper i det smukke område ved Bygdin, der ligger ved Jotunheimen Nationalpark. Udgangspunktet for turen er Bygdin Høifieldshotel, der ligger i helt spektakulære opgivelser ca. 10 km. nordvest for Beitostølen. Bygdin ligger bogstaveligt talt for enden af vejen, da vejen videre over fjeldet først ryddes for sne omkring påske.

  Priser fra 8.650,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Uge 7, 8, 9, 10, 11 el. 12 i 2025
  Fra 9.350 kr.
  Med fjeldski og pulk i Norge

  Skiekspedition (kort) – 3 nætter på hotel / 3 nætter i telt (Rondane)

  På disse fjeldskiture med telt og pulk, når vi helt ud i den hvide vildmark til eventyr og storslået natur. Det er skiferie med kant for dig, der sætter pris på fællesskab, har gå-på-mod hang til eventyr. Ruterne varierer fra uge til uge og år til år, så man kan sagtens deltage flere gange på disse ture og få nye oplevelser, relationer og erfaringer med hjem hver gang.

  Turene begynder og slutter som udgangspunkt på Høvringen, der ligger lige ved Rondane Nationalpark. Ruten ligger ikke på forhånd fast, da vi tager højde for vind, vejr og sneforhold i planlægningen for at skabe den bedst mulige turoplevelse under de givne omstændigheder.

  Turene er både for dig, der aldrig har prøvet det før, men også for dig med erfaring. I starten af alle vores ture bruger vi én dag på test af udstyr, turplanlægning, pakning og træning af skiteknik efter behov. Efter to nætter på dejligt hotel med et godt køkken, pakker vi vores udstyr i pulkene og tager på tur i fire dage med tre overnatninger i telt i varierende landskaber med skov og højfjeld.

  Pris pr. person 9.350,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • 22-30. marts 2025
  Fra 12.350 kr.
  Product image

  Skiekspedition (lang) – 2 nætter på hotel / 6 nætter i telt (Trollløjpen)

  Pris pr. person 12.350,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Skiture for familier med Sne og Vand - Langrendsferier

  Leje af ski/snesko

  Som deltager på Sne & Vands ture, kan du leje langrendsski, fjeldski, snesko og pulke til småbørn. Lejeperioden følger som udgangspunkt de tidspunkter, som vores ture varer. Typisk står skiene klar om eftermiddagen på ankomstdagen (lørdag), og de skal afleveres sidst på eftermiddagen dagen inden afrejse (fredag). Kontakt os, hvis du/I har brug for en anden lejeperiode.

  Hvor kan skiene lejes?
  Langrendsski og pulke kan lejes i Høvringen, Gålå og Kvamsfjeldet/Rondablikk.
  Fjeldski kan lejes i Høvringen, ved Kvamsfjeldet/Rondablikk og ifm. vores tur til Bygdin.
  Snesko kan lejes i Høvringen og ved Kvamsfjeldet/Rondablikk.

  Ved bestilling skal du angive navn, højde og skostørrelse på alle, du lejer udstyr til. Hvis du både lejer langrendsski og fjeldski, bedes du angive, hvem der skal have hvilken slags ski.

  Bestil ski/snesko her 0,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping