Viser alle 4 resultater

 • Fra 5.800 kr.
  Med fjeldski i Norge - Sne og Vand

  Fjeldski & Vinterfriluftsliv – Uge 6, 2025

  På denne tur bor vi på Fjeldskolen i Høvringen. Turen er for både begyndere og øvede skiløbere og du kan forvente en uge med oplevelser, hygge og læring med. Det er en uges skiferie for dig, der sætter pris på at rejse med andre, fællesskab og gerne vil udvikle din viden og færdigheder. Vores fokus er primært på fjeldskiene – de lidt bredere planker, der hjælper os med at “flyde” ovenpå i den dybe løse sne udenfor sporene og hvor stålkanterne bider sig fast i de isede snepartier på højfjeldet. I løbet af ugen vil vores instruktør/guide tilbyde ture og undervisning på forskellige niveauer i fx. skiteknik, orientering og andre væsentlige fjeldfærdigheder. For dem der har mod på en oplevelse ud over det sædvanelige, vil der også være mulighed for at prøve en overnatning i det fri. Området byder desuden på et stort net af flotte langrendsløjper, som der også er mulighed for at udforske i ugens løb.

  Udover tur- og aktivitetsmulighederne, så inviterer stedet til at sætte tempoet ned, nyde en kop kaffe og en god bog foran pejsen og ellers hygge sig i godt selskab med de andre deltagere. Denne tur adskiller sig fra vores øvrige ture ved, at turdeltagerne i fællesskab står for de daglige praktiske gøremål som madlavning, oprydning og løbende rengøring.

  fra 5.250,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Uge 7 ell. 8 i 2025
  Fra 9.350 kr.
  Skiferie for familier i Norge med Sne og Vand

  Skiekspedition (familier) – 3 nætter på hotel / 3 nætter i telt (Rondane)

  På disse fjeldskiture for familier med telt og pulk i Norge, når vi helt ud i den hvide vildmark til eventyr og storslået natur. Efter et par indledende dage med fast base på et dejligt hotel pakker vi pulkene og tager på tur i fire dage med tre overnatninger i telt i varierende landskaber med skov og højfjeld.

  At være på fjeldskitur med pulk kræver eventyrlyst, overskud og gåpåmod. Hvis I er en familie, der er vant til at være fysisk aktive, er nysgerrige på vinterfriluftslivet, står nogenlunde på ski og klar på eventyr, så er dette helt sikkert en tur for jer.

  Børn skal være minimum 13 år for at kunne deltage, og de skal være i fornuftig fysisk form og vant til at bevæge sig meget i hverdagen, da de skal kunne trække deres eget udstyr i en pulk. Samtidig er det vigtigt, at de har gå-på-mod og er friske på at bidrage til den fælles opgaveløsning i gruppen.

  OBS: Hvis I har andre planer i uge 7 eller 8, opretter vi på forespørgsel gerne en tur for jer på et andet tidspunkt.

  Pris pr. person 9.350,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Uge 7, 8, 9, 10, 11 el. 12 i 2025
  Fra 9.350 kr.
  Med fjeldski og pulk i Norge

  Skiekspedition (kort) – 3 nætter på hotel / 3 nætter i telt (Rondane)

  På disse fjeldskiture med telt og pulk, når vi helt ud i den hvide vildmark til eventyr og storslået natur. Det er skiferie med kant for dig, der sætter pris på fællesskab, har gå-på-mod hang til eventyr. Ruterne varierer fra uge til uge og år til år, så man kan sagtens deltage flere gange på disse ture og få nye oplevelser, relationer og erfaringer med hjem hver gang.

  Turene begynder og slutter som udgangspunkt på Høvringen, der ligger lige ved Rondane Nationalpark. Ruten ligger ikke på forhånd fast, da vi tager højde for vind, vejr og sneforhold i planlægningen for at skabe den bedst mulige turoplevelse under de givne omstændigheder.

  Turene er både for dig, der aldrig har prøvet det før, men også for dig med erfaring. I starten af alle vores ture bruger vi én dag på test af udstyr, turplanlægning, pakning og træning af skiteknik efter behov. Efter to nætter på dejligt hotel med et godt køkken, pakker vi vores udstyr i pulkene og tager på tur i fire dage med tre overnatninger i telt i varierende landskaber med skov og højfjeld.

  Pris pr. person 9.350,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • 22-30. marts 2025
  Fra 12.350 kr.
  Product image

  Skiekspedition (lang) – 2 nætter på hotel / 6 nætter i telt (Trollløjpen)

  Pris pr. person 12.350,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping