Viser 1–12 af 42 resultater

 • DKF INSTRUKTØR 1 KANO

  2.495,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • DKF INSTRUKTØR 1 KANO (4 DAGES FORLØB INKL. IPP 2 KANO)

  image/svg+xml Læs mere
 • Udlejning : SUPboard, kano og kajak - Esrum Sø

  INTROKURSUS KANO (3 TIMER)

  Dette er kanokurset for dig, der gerne vil finde ud af, om kanopadling er noget for dig og evt. din familie. Du introduceres til grundlæggende tekniske færdigheder i smukke omgivelser på Esrum Sø, og vi padler en lille tur sammen, så du kan prøve teknikkerne af i praksis.

  750,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Surfkajak kursus

  IPP 1+2 KAJAK (SURFSKI): ESRUM SØ ELLER GREVE MARINA (PRIVATUNDERVISNING)

  Få styr på surfskien lige når det passer ind i din kalender. Du bliver undervist i grundlæggende tekniske- og sikkerhedsmæssige færdigheder på fladt vand. Formen med privatundervisning gør, at der er fuldt fokus på dine forudsætninger, ønsker og behov.

  5.000,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Turkajak kursus

  IPP 1+2 KAJAK (TURKAJAK): ESRUM SØ ELLER GREVE MARINA (PRIVATUNDERVISNING)

  På dette eksklusive turkajakkursus for begyndere, der afholdes som privatundervisning, undervises du i grundlæggende tekniske- og sikkerhedsmæssige færdigheder på fladt vand. Formen med privatundervisning gør, at der er fuld fokus på dine forudsætninger, ønsker og behov. Samtidig kan vi lægge undervisningen på tidspunkter, der passer i din kalender.

  5.000,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Udlejning : SUPboard, kano og kajak - Esrum Sø

  IPP 1+2 kanokursus

  Dette er kanokurset for dig, der gerne vil have en grundig gennemgang af padleteknikkerne med henblik på effektiv turpadling og manøvrering af kanoen. Der lægges vægt på at gøre dig fortrolig med forskellige former for redninger og andre væsentlige sikkerhedsmæssige færdigheder i forbindelse med kanosejlads.

  2.350,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • 16 timer
  IPP2 havkajak

  Havkajak begynder (IPP 1 + IPP 2)

  På dette kajakkursus for begyndere trænes du intensivt i grundlæggende tekniske- og sikkerhedsmæssige færdigheder. Du vil på kurset opleve en stejl læringskurve sammen med vores dygtige instruktører og dine medkursister, og du vil i løbet af kurset blive præsenteret for de teknikker og færdigheder, der er nødvendige, for at kunne færdes sikkert og effektivt i havkajak i beskyttet farvand i sommerhalvåret.

  Herunder kan du lære mere, se billeder fra tidligere kurser og sikre dig en plads på et af vores kommende kurser.

  Vi glæder os til at have dig med!

  Deltagerpris 2.395,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • IPP4 kursus i havkajak

  IPP 3 HAVKAJAK KURSUS

  Målet med dette kursus er at tage din havkajakroning et skridt videre og komme på ture langs eksponerede kyststrækninger med skibstrafik, bølger på op til 1 meter, mindre brænding og vind op til 8 m/s. Vi arbejder med en god blanding af teoretiske og praktiske øvelser. Du kommer igennem en række roteknikker, lærer om risikovurdering, navigation, kort/søkort, teknik i bølger, redninger og bugsering i forholdene.

  2.595,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  IPP INSTRUKTØR 1 HAVKAJAK

  Dette er kurset for dig, der gerne vil i gang som havkajakinstruktør og som allerede har et IPP 2 certifikat. Kurset afholdes over 2 dage.

  2.495,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Rulleskikursus for begyndere

  Kom godt fra start på rulleskiene. Rulleski er en sjov og effektiv motionsform, der både kan dyrkes i sin egen ret og for at holde skiformen ved lige. Oplev, hvordan hele kroppen styrkes, mens du ruller afsted på cykelstier eller skovveje.

  675,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Udlejning : SUPboard, kano og kajak - Esrum Sø

  SUP INTROKURSUS PÅ ESRUM SØ ELLER GREVE MARINA (3 TIMER)

  Dette er SUP-kurset for dig, der gerne vil finde ud af, om SUP er noget for dig og samtidig have et par sjove og hyggelige timer på vandet i selskab med behagelige og dygtige instruktører.

  750,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • 2 kursusdage
  Udlejning : SUPboard, kano og kajak - Esrum Sø

  ‘SUP KØREKORTET’ IPP 1+2 SUP KURSUS (16 TIMER)

  Dette er SUP-kurset for dig, der gerne vil have en grundig gennemgang af padleteknikkerne med henblik på effektiv og sikker turpadling.

  2.395,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping