Vandreture & fællesskab

Kom på dagsture i fjeldet med danske guider

Vandreture & fællesskab

Kom på dagsture i fjeldet med danske guider

icon-snow-thin01

Vandreture i norden

Sne & Vands vandreture i norden er for dig/jer, der sætter pris på godt selskab, guidede ture og hyggelige/sjove aktiviteter og derfor gerne vil rejse som del af en gruppe. På gruppeturerne er aktivitetsprogram med guidede ture og andre aktiviteter på fjeldet inkluderet i prisen. De fleste af vores vandreferier er målrettet enten børnefamilier og evt. bedsteforældre eller voksne, der rejser uden børn, mens enkelte ture er for både voksne og børnefamilier. Vi har vandreture både sommer, efterår og vinter. Sommer og efterår er klassisk vandring i vandrestøvler på fjeldet, mens vi om vinteren går vi ud i terrænet på snesko.Snesko giver en unik mulighed for opleve vinterfjeldet på en ny måde og komme steder som er vanskelige på ski. Vintervandring med snesko er samtidig en rigtig god mulighed for at opleve fjeldet om vinteren for dig, der ikke kan stå på ski eller føler dig usikker på ski. Se mere om niveau og sværhedsgrad under de enkelte ture og ring gerne til os på 20330033 for mere information.

 • Product image

  Vandreferie i Høvringen, Norge, 2-9. september

  På denne hyggelige vandreferie går vi dagsture fra vores hotel lige ved Rondane Nationalpark i Norge. Hotelophold med fuld pension, godt selskab og guidede ture er inkluderet. Landskabet er smukt og varieret, og i løbet af ugen får vi set en masse af det, mens vi samtidig giver os god tid til at holde pauser og lade blikket vandre, måske plukke bær undervejs og i det hele taget bare nyde livet, naturen og selskabet. Herunder finder I mere information om vandreturene, maden, hotellet mv. Og I kan se billeder fra tidligere års ture til området, så I får et indtryk af Norges smukke efterår.

  Priser fra 7.450,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • For begyndere og øvede
  Product image

  Vintervandring med snesko, Brekkeseter uge 10

  Dejlig mad, hyggeligt selskab og storslåede udsigter. Oplev de smukke norske vinterlandskaber med fast grund under fødderne. På denne tur spænder vi sneskoene på vinterstøvlerne og begiver os op på fjeldet, over åbne vidder og rundt i hyggelige skovområder. Uanset om du er ny som rejsende i sneen eller om du tidligere har løbet på ski, så er vi sikre på, at du vil blive begejstret over at opleve, hvordan man med sneskoene på nemt kan træde sine helt egne spor i landskabet og komme steder hen, som det ellers ville være umuligt at nå. Og har du tidligere gået med snesko, så kan du glæde dig til at udforske og opleve området omkring Høvringen, der ligger smukt på grænsen til Rondane Nationalpark.

  Voksne fra 9.195,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping