(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Turkajak

Turkajak


Bliv frigivet i turkajak hos Sne & Vand (IPP 1+2 turkajak) 

Sammen med havkajakken er turkajakken den mest almindelige kajaktype i Danmark. Rigtig mange kajakklubber benytter sig af dem. Turkajakker findes i mange forskellige varianter, fra smalle og hurtige, til mere brede og begyndervenlige. En turkajak har ofte et pakrum bag i båden, så man kan have lidt oppakning med på turen og samtidig gør det den synkefri. Alt efter turkajaktype bruges en turkajak i hverdagen til korte, hurtige motionsture eller til dagture i moderat tempo. En turkajak har en slank forende og en lidt bredere bagende, samt en flad bund omkring midten, hvilket giver stabilitet. Turkajakken er ofte lettere end en havkajak, og derved nemmere at håndtere alene, når den skal ned til vandet eller op og ned fra bilen. 

Vi tilbyder IPP 1+2 uddannelse i turkajak og privatundervisning på timebasis for dig, der bare gerne vil blive bedre og have teknikken optimeret.  

Hvilket turkajakkursus skal jeg vælge? 

1) Hvis du ikke har roet kajak før, skal du vælge vores IPP 2 begynderkursus: IPP 1+2 turkajak 
2) Hvis du allerede har IPP 2 i turkajak eller havkajak, så skal du booke privatundervisning: Privatundervisning i turkajak


 

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.