Bliv frigivet i surfski

Det perfekte fartøj til at lege på bølger på havet

Kom godt i gang med havkajak

Oplev frihed, afslapning, teknik og leg på vandet

icon-water-thin01

Kom godt i gang med surfski

Sne & Vand tilbyder individuelle frigivelsesforløb (privatundervisning) i surfski, hvor du kan opnå det anerkendte IPP 2 niveau, der kan bruges som adgangsbillet til de fleste kajakklubber i Danmark. Vi tilbyder både undervisning for dig der er helt ny i surfski/kajak før og derfor skal have det hele fra "bunden" og for dig som allerede er frigivet i en anden kajaktype og derfor blot skal have overført teknikken fra en bådtype til en anden.

I fællesskab planlægger vi dit kursusforløb, så det passer ind i din hverdag og til dine behov. Vores erfaring er, at man ved individuelle forløb opnår rigtig gode resultater på relativt kort tid, fordi der er 100% fokus på dig, dine behov og ønsker. Sne & Vand har mange års erfaring med uddannelse af kajakroere indenfor forskellige kano- og kajaksporten og vi sætter en ære i at skabe gode rammer for din udvikling og læring.

Surfskien er det oplagte valg, hvis du søger en båd, der kan bruges til træning, er let at ro, bære og håndtere og som kombinerer træning, leg og fart. Surfski er en ny og hastigt voksende kajakdisciplin. Sporten har sin oprindelse i Australien og Sydafrika, hvor den blev udviklet med henblik på kystlivredning. En surfski er bygget til roning på havet og udnyttelse af bølgerne, så man kan til at surfe sig til fremdrift.

Hvilket surfskikursus skal jeg vælge?

1) Hvis du ikke har roet kajak før, skal du vælge vores IPP 2 begynderkursus i surfski: IPP 1+2 Kajak (surfski)

2) Hvis du allerede har IPP 2 i anden disciplin, så skal du booke privatundervisning: Surfski privatundervisning

(kontakt os inden du booker for en snak om dit niveau og ønsker - tlf 2033 0033)

Hvilket turkajakkursus skal jeg vælge?

IPP 1+2 Kajak (turkajak) Hvis du ikke har roet kajak før, skal du vælge vores IPP 2 kursus i turkajak.

Turkajak privatundervisning Hvis du allerede har IPP 2 i anden kajakdisciplin, så skal du booke privatundervisning. (Kontakt os på tlf. 2033 0033 for afklaring af omfang og tidspunkter)

 • Surfkajak kursus

  IPP 1+2 KAJAK (SURFSKI): ESRUM SØ ELLER GREVE MARINA (PRIVATUNDERVISNING)

  Få styr på surfskien lige når det passer ind i din kalender. Du bliver undervist i grundlæggende tekniske- og sikkerhedsmæssige færdigheder på fladt vand. Formen med privatundervisning gør, at der er fuldt fokus på dine forudsætninger, ønsker og behov.

  5.000,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Privatundervisning kajak, sup kano

  Privatundervisning

  Ved privatundervisning er der er 100% fokus på dig og dine ønsker og behov, og vi lægger det på tidspunkter, der passer i din kalender. Prisen for en privatsession på 2 timer er 1200 kr. ved 1 person inkl. lån af udstyr. For hver ekstra deltager der kobles på, øges prisen med 400 kr.

  OBS. Inden du booker her på siden, skal du kontakte os og aftale tidspunkt for undervisning på tlf. 2033 0033 eller på kontakt@sneogvand.dk

  2 timer fra 1.200,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat IPP2 – surfski

  Efter gennemført/bestået IPP 2 kursus kan du her købe et IPP 2 surfski-certifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som kurset er gennemført.

  Bestil dit certifikat her 250,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping