Rulleski 

Rulleski

Rulleski-mobil

Rulleski-mobil

icon-water-thin01

Rulleski

Sne og Vand tilbyder rulleskikurser for begyndere og individuel undervisning af let-øvede og øvede rulleskiløbere der ønsker at optimere teknikken. Vi laver kurser for familier samt arrangementer for skoler, institutioner og firmaer.

Rulleskiløb er på mange måder en ideel motions- og træningsform. Hele kroppen kommer på arbejde og trænes, hvorfor man ofte ser rulleski- og langrendsløbere toppe lister over idrætsudøvere med bedst kondition. Rulleski dyrkes på mange forskellige måder. Nogle gør det for at træne til Vasaloppet og andre gør det for den daglige motion, den friske luft eller for at blive klar til skiferien.

Ligegyldigt hvorfor man ruller, er god rulleskiteknik afgørende for en god oplevelse, præstation, forebyggelse af skader og ikke mindst sikkerheden.

Se vores aktuelle tilbud nedenfor, eller kontakt os på tlf. 2033 0033 for skræddersyede arrangementer og træningsforløb.

Hvilket turkajakkursus skal jeg vælge?

IPP 1+2 Kajak (turkajak) Hvis du ikke har roet kajak før, skal du vælge vores IPP 2 kursus i turkajak.

Turkajak privatundervisning Hvis du allerede har IPP 2 i anden kajakdisciplin, så skal du booke privatundervisning. (Kontakt os på tlf. 2033 0033 for afklaring af omfang og tidspunkter)

 • Product image

  Rulleskikursus for begyndere

  Kom godt fra start på rulleskiene. Rulleski er en sjov og effektiv motionsform, der både kan dyrkes i sin egen ret og for at holde skiformen ved lige. Oplev, hvordan hele kroppen styrkes, mens du ruller afsted på cykelstier eller skovveje.

  675,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Privatundervisning kajak, sup kano

  Privatundervisning

  Ved privatundervisning er der er 100% fokus på dig og dine ønsker og behov, og vi lægger det på tidspunkter, der passer i din kalender. Prisen for en privatsession på 2 timer er 1200 kr. ved 1 person inkl. lån af udstyr. For hver ekstra deltager der kobles på, øges prisen med 400 kr.

  OBS. Inden du booker her på siden, skal du kontakte os og aftale tidspunkt for undervisning på tlf. 2033 0033 eller på kontakt@sneogvand.dk

  2 timer fra 1.200,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping