Langrendsferie, natur & fællesskab

Med skiskole og dagsture til alle aldre og niveauer

Store naturoplevelser & fællesskab

Med skiskole og dagsture til alle aldre og niveauer

Langrendsferie for familier

Sne & Vands langrendsferie for familier i Norge er for jer, der sætter pris på fællesskab, legekammerater til børnene og store naturoplevelser. Alle vores familieskirejser inkluderer et aktivitetsprogram med mulighed for skiskole for både begyndere, øvede, børn, teenagere og voksne, samt guidede ture af forskellige længder og sværhedsgrader. Så uanset om I er helt nye eller erfarne, så vil der være en tur, der passer jeres ønsker og niveau. Det er skiferie på den nemme og bekvemme måde, hvor maden bliver serveret og opvasken klaret, så det eneste, I skal koncentrere jer om, er at opleve, hygge og lære. Med andre ord: Holde ferie, nyde livet og det gode selskab. Vi gør en dyd ud af at ramme en god balance mellem at være af sted som gruppe og samtidig sørge for, at der er plads til, at den enkelte familie også kan være sig selv. Konceptet åbner op for, at I nogle dage udforsker området på egen hånd som familie. Andre dage kan børnene tage på tur med børnegruppen, mens de voksne enten deltager til en tekniktræning eller er på en længere skitur alene eller med andre voksne. På enkelte af vores langrendsture er deltagerne en del af de daglige gøremål som for eksempel madlavning, opvask og afrydning. Dette er med til at øge fællesskabsfølelsen og interaktionen mellem turdeltagerne, og der bliver samtidig skåret en del af prisen. På vores skiekspeditioner med overnatning i telt og vores hytte-til-hytte ture er fællesskabet om alt det praktiske naturligt integreret i turen. Vores ture favner alt fra familier med teenagere til småbørnsfamilier. Nogle ture er målrettet familier med store børn/teenagere, mens andre er for alle aldre. Inden I bestiller jeres skiferie, er I meget velkomne til at ringe til os for vejledning om, hvilken af vores ture, der passer bedst til jeres niveau og forventninger til en god ferie. Vi er klar på tlf. 2033 0033.

Uge Destination Disciplin Målgruppe
Nytår Gålå Hotell Langrend og alpin Alle
6 Høvringen Høgfjellshotell Langrend Voksen
7 Høvringen Høgfjellshotell Langrend Familier m. børn
7 Hotell Rondablikk Langrend Familier
7 Radisson, Beitostølen Alpin Familier
7 Gålå Hotell Langrend  (alpin muligt) Familier med børn + 8 år
7 Brekkeseter, Høvringen Langrend Familier med børn + 10 år
8 Brekkeseter Langrend Voksne, øvede
8 Høvringen Høgfjellshotell Langrend Familier
8 Gålå Hotell Langrend Voksne
9 Brekkeseter, Høvringen Langrend Voksne
10 Høvringen Høgfjellshotell Langrend Voksne
10 Brekkeseter Snesko Voksne
10 Brekkeseter Langrend Voksne, øvede
12 Bygdin Høifjeldshotell Fjeldski Voksne
 • Mulighed for alpin
  Skiferie i Norge

  Nytår i sneen – langrend for alle

  Denne nytårstur er for alle, der gerne vil fejre nytåret i sneen i godt selskab. Begyndere, øvede, unge, gamle, børn, forældre, solorejsende, bedsteforældre – alle er velkomne på denne tur. Det primære fokus for turen er langrend, men der er også mulighed for at løbe alpin på egen hånd i området.

  Turen inkluderer ophold på dejligt hotel i 6 nætter, alle måltider samt skiinstruktion (langrend) for voksne og skileg/skiskole for børn samt guidede ture af forskellig længde. Der er indlagt en programfri dag i løbet af turen, og de øvrige dage vil der være flere tilbud at vælge imellem. Børneaktiviteterne er målrettet børn fra skolealderen og op, men mindre børn kan deltage i nogen af aktiviteterne sammen med en voksen – og de helt små kan blive trukket af mor eller far i en pulk, som kan lejes ifm. bestilling af turen.

  Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen forventninger om, at man deltager i andet eller mere, end man har lyst til. Det er jo ferie. Med instruktører til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste du skal fokusere på at slappe af og nyde omgivelserne, opleve, lære og hygge dig med de andre deltagere. Det er nemt, bekvemt og hyggeligt for både store og små.

  Voksne fra 7.300,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • For familier med børn 10 år+
  Skiferie i Norge

  Langrend for familier, Brekkeseter uge 7

  Tag familien med på en aktiv og hyggelig langrendsferie for livsnydere. Turen går til Brekkeseter i Høvringen, som er vores dyreste langrendsdestination, og det er ikke uden grund. Hotellets køkken serverer ualmindeligt velsmagende mad, der i høj grad baserer sig på lokale råvarer. Med en beliggenhed øverst på fjeldet i Høvringen, lige på grænsen til Rondane Nationalpark, ligger højfjeldet lige uden for døren. Målgruppen er familier med større børn, og måske bedsteforældre, der allerede kan løbe på langrendsski og som er klar på at løbe dagsture på 10-25 km. Børn under 10 år er velkomne, men der vil ikke blive arrangeret aktiviteter, der er målrettet dem.

  Voksne fra 8.195,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Med fjeldski i Norge - Sne og Vand

  Langrend for familier, Høvringen Høgfjellshotell uge 7

  På denne tur er der legekammerater til børnene, skiskole for begyndere og øvede langrendsløbere, guidede ture og sjove aktiviteter i sneen. Maden bliver serveret og opvasken klaret, så I har tid til bare at opleve, lære og slappe af. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men de fleste børneaktiviteter er målrettet børn fra skolealderen og op.

  Voksne fra 7.950,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • For familier med børn 8 år+
  Skiture for familier med Sne og Vand

  Langrend for familier, Gålå uge 7

  Langrend på den sjove, lærerige og nemme måde – med legekammerater til børnene, instruktion, guidede ture, godt selskab til de voksne og mad, der bliver serveret. Det er ferie for hele familien. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men de fleste børneaktiviteter er målrettet børn fra 8 år og op.

  Voksne fra 7.900,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • For begyndere og øvede
  Product image

  Langrend for familier, Rondablikk uge 7

  Dejlig ferie i sneen, hvor der bliver sørget for alt det praktiske, så I kan fokusere på at opleve, lære, slappe af og hygge jer med andre danske børnefamilier. Turen inkluderer ophold på det smukt beliggende Hotel Rondablikk og alle måltider i 6 dage samt et 4-dages aktivitetsprogram.

  Voksne fra 7.200,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Skiture for familier med Sne og Vand

  Langrend for familier, Høvringen Høgfjellshotell uge 8

  På denne tur er der legekammerater til børnene, skiskole for begyndere og øvede langrendsløbere, guidede ture og sjove aktiviteter i sneen. Maden bliver serveret og opvasken klaret, så I har tid til bare at opleve, lære og slappe af. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men de fleste børneaktiviteter er målrettet børn fra skolealderen og op.

  Voksne fra 7.950,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Skiferie for familier i Norge med Sne og Vand

  Familieskitur med pulk og telt i Norge (uge 7 eller påske)

  På disse fjeldskiture med telt og pulk i Norge når vi helt ud i den hvide vildmark til eventyr og storslået natur. Efter et par indledende dage med fast base i en hyggelig hytte pakker vi vores udstyr i pulkene og tager på vinterfjeldtur i fire dage med tre overnatninger i telt i varierende landskaber med skov og højfjeld. At være på tur med pulk kræver eventyrlyst, overskud og gåpåmod. Hvis I er en familie, der er vant til at være fysisk aktive, er nysgerrige på vinterfriluftslivet, står nogenlunde på ski og klar på eventyr, så er dette helt sikkert en tur for jer.

  Børn skal være minimum 13 år for at kunne deltage, og de skal være i fornuftig fysisk form og vant til at bevæge sig meget i hverdagen, da de skal kunne trække deres eget udstyr i en pulk. Samtidig er det vigtigt, at de har gå-på-mod og er friske på at bidrage til den fælles opgaveløsning i gruppen.

  OBS: Hvis I har andre planer i uge 7 eller påsken, opretter vi på forespørgsel gerne en tur for jer på et andet tidspunkt.

  Voksne fra 8.750,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping