(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Sneskoture for voksne

Sneskoture for voksne


Vintervandring med snesko er vejen til gode oplevelser på fjeldet om vinteren.

Det er let at gå på snesko og kræver inden tekniske forudsætninger – kun lysten til at vandre om vinteren og opleve den knirkende sne og frostklare luft på vinterfjeldet. Det minder i store træk om helt almindelig gang. Forskellen er, at man løfter knæene lidt højere op når du går med snesko end uden. Man står rigtig godt fast på grund af piggene på undersiden og de har en imponerende bæreevne. Kombineret med skistave opnår man meget god stabilitet og fæste, hvilket er en stor fordel, hvis man er lidt usikker på benene.   

Med snesko på fødderne og skistave i hænderne, kan du komme steder hen, hvor folk på ski for længst er vendt om. Man kan gå op ad stejle fjeldsider, på isede og stenede toppe og i dyb sne i skov og dal. Dette er der flere og flere der har opdaget, hvorfor vintervandring med snesko er blevet mere og mere populært de seneste år – også blandt folk der har været vant til langrendsski.

På samme måde som langrendsløb, er vintervandring med snesko meget skånsom for led og en meget effektiv træningsform hvor hele kroppen kommer på arbejde. Snesko er hyggeligt og det åbner vinterfjeldet op for alle og på nogle helt nye måder.

Hos Sne & Vand har vi ture hvor vi går på snesko hele ugen. På de fleste af vores langrendsture er der mulighed for leje snesko og derigennem af prøve dette.

Se vores sneskoprogram her:

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.