(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Langrend på egen hånd

Langrend på egen hånd


Langrendsferie på egen hånd. Når du køber en individuel langrendsrejse hos Sne & Vand, køber du et ophold på et hotel, en fjeldstue eller i en hytte. Fælles for alle de overnatningssteder, som vi har udvalgt er, at de ligger i smukke områder med gode løjpenet lige udenfor døren og med rige muligheder for at opleve naturen og få en god langrendsferie på egen hånd. 

> Skiudlejning: Ordentligt udstyr er rigtig vigtigt for en god langrendsferie. Derfor har du som rejsende med Sne & Vand mulighed for at leje nyere kvalitetsski. Du tilvælger blot skileje i forbindelse med booking af dit ophold, og så står udstyret klar til dig ved ankomst.

> Skiskole: Vi tilbyder alt fra begynderkurser med fokus basale færdigheder til mere specialiseret tekniktræning for dig, der gerne vil løbe stærkt og træne med langrendsskiene på. 

Foretrækker du at rejse som en del af en gruppe, hvor godt selskab, guidede aktiviteter og skiskole er inkludereret anbefaler vi, at du ser nærmere på vores grupperejser med aktivitetsprogram; langrendsture for familier og langrendsture for voksne. Er du i tvivl om hvilken rejseform, der passer dig bedst, så kontakt os på tlf. 20330033. 


8 vare(r)

pr. side
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.