(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Langrend - Individuelle rejser

Langrend - Individuelle rejser


Langrendsferie på egen hånd.
Når du køber en individuel langrendsrejse hos Sne & Vand, køber du et ophold på et hotel eller en fjeldstue. Fælles for alle fjeldstuer/hoteller som vi har udvalgt er, at de ligger i smukke områder med gode løjpenet lige udenfor døren og med rige muligheder for at opleve naturen og få en god langrendsferie på egen hånd. 

> Skiudlejning: Ordentligt udstyr er rigtig vigtigt for en god langrendsferie. Derfor har du som rejsende med Sne & Vand mulighed for at leje nyere kvalitetsski. Du tilvælger blot skileje i forbindelse med booking af dit ophold, og så står udstyret klar til dig ved ankomst.

> Skiskole: Vi tilbyder alt fra begynderkurser med fokus basale færdigheder til mere specialiseret tekniktræning for dig, der gerne vil løbe stærkt og træne med langrendsskiene på. 

Foretrækker du at rejse som en del af en gruppe, hvor guidede aktiviteter og skiskole er inkludereret anbefaler vi, at du ser nærmere på vores grupperejser med aktivitetsprogram. Er du i tvivl om hvilken rejseform, der passer dig bedst, så kontakt os på tlf. 20330033. 

7 vare(r)

pr. side
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.