(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Langrend i Høvringen

Langrend i Høvringen


Skiferie på Høvringen i Norge. Der er mange grunde til, at Høvringen siden slutningen af 1800-tallet har været en meget populær destination for folk, der sætter pris på langrend, stilhed og smukke omgivelser. Landskabet er bjergtagende, løjpenettet er stort og velkørt, turmulighederne er varierede og overnatningsstederne er hyggelige og veldrevne. I Høvringen bor man lige ved trægrænsen. Turen op på højfjeldet til de langstrakte vidder er kort og overkommelig for de fleste. Man får hurtigt følelsen af at være langt fra civilisationen, selvom man oftest kun er en times langrendsløb fra den nærmeste vaffel og varme kakao. Højfjeldsløjperne er relativt flade og tilgængelige for de fleste både børn og voksne. Samtidig er der skovløjper, som man kan søge ned til, hvis vinterfjeldet viser tænder, som det gør en gang i mellem. 

Høvringen er nabo til Rondane Nationalpark, som blev etableret i 1962 med henblik på at værne om de vilde rensdyr, der bor i området. Rondane nationalpark byder samtidig på et spekatulært fjeldmassiv med10 toppe over 2.000 m.o.h. samt et stabilt klima med små nedbørsmængder og mange solskinstimer. 

Alt i alt et alsidigt skiterræn med spændende kultur og historie, hvor der ikke er larm fra alpinanlæg. Se løjpenettet her: Skiløjper i Høvringen

I Høvringen tilbyder Sne & Vand en række skiferievarianter: Gruppeture for familier eller voksne, ophold på egen hånd på hotel eller i hytte, skiskole, skiudlejning og transferbus mellem Oslo/Gardermoen og Høvringen. 

Ring gerne til os for vejledning og et skræddersyet skiferie tilbud. Tlf 20330033.

Se vores langrendsrejser til Høvringen her: 


This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.