(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Langrend

Langrend


Sne & Vand er specialister i langrend, og vi har en bred vifte af muligheder for at lære, opleve og rejse med langrendsski og vinterfjeldet i Norge som omdrejningspunkt. 

Grupperejserne er for dig, der sætter pris på godt selskab og et bredt aktivitetstilbud, og derfor gerne vil rejse som del af en gruppe med instruktører og guider tilknyttet. På gruppeturerne inkluderer prisen et aktivitetsprgram med instruktion, guidede ture og andre aktiviteter i sneen - og de fleste af turene er for såvel begyndere som mere øvede skiløbere, mens enkelte ture er målrettet de erfarne.

Gruppeturene er målrettet henholdsvis familier med børn og evt. bedsteforældre, og voksne der rejser uden børn. 

De individuelle rejser er for dig, der gerne vil rejse på egen hånd uden at være en del af en større gruppe og uden muligheden for at deltage i et aktivitetsprogram. Her booker du et ophold via Sne & Vand, og har mulighed for at tilkøbe skileje og skiskole ifm. din booking. Sne & Vand har prisgaranti på individuelle rejser, så du kan være sikker på, at du får de bedste priser på markedet. Vi formidler kun hoteller/fjeldstuer, hvor langrendsløjperne starter lige udenfor døren. 

Er du i tvivl om, hvilken rejseform der passer dig/jer bedst, er du meget velkommen til at kontakte os og trække på vores store erfaring med langrendsrejser, kurser, træning og fjeldture. Kontakt os på +45 20 33 00 33. 

10 vare(r)

pr. side
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.