(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Langrend

Langrend


Sne & Vands skiture med fokus på hhv. langrend eller alpinski for hhv. familier eller voksne er målrettet jer, der sætter pris på godt selskab og et bredt aktivitetstilbud, og derfor gerne vil rejse som del af en gruppe med instruktører og guider tilknyttet. På vores gruppeture inkluderer prisen et aktivitetsprogram med skiskole og instruktion på flere niveauer, guidede ture og andre aktiviteter i sneen - og de fleste af turene er for såvel begyndere som mere øvede skiløbere, mens enkelte ture er målrettet de erfarne. De fleste af vores ture er målrettet enten familier med børn og evt. bedsteforældre, og voksne der rejser uden børn, mens enkelte ture er for alle. 

Langrend på egen hånd er for dig, der gerne vil på langrendsferie uden at være en del af en større gruppe og uden muligheden for at deltage i et aktivitetsprogram. Her booker du et ophold via Sne & Vand, og  på nogle destinationer har du mulighed for at tilkøbe skileje ifm. din booking. Vi vil gerne byde vores kunder på storslåede naturoplevelser kombineret med gode aktivitetsmuligheder, så vi formidler kun hoteller og hytter, der ligger lige ved store og alsidige løjpenet. 

Er du i tvivl om, hvilken rejseform der passer dig/jer bedst, er du meget velkommen til at kontakte os og trække på vores store erfaring med langrendsrejser, kurser, træning og fjeldture. Kontakt os på +45 20 33 00 33. 


7 vare(r)

pr. side
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.