(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå
 • Langrend for familier (uge 7) - Gålå

  FÅ PLADSER TILBAGE - RING FØR BESTILLING

  Som noget nyt har vi i 2020 en langrendsuge for familier på Gålå på programmet.

  Området ved Gålå  byder på en sjældent fin kombination af panoramaudsigter mod de smukke høje toppe i Rondane Nationalpark og Jotunheimen og et let tilgængeligt terræn med mange relativt flade løjper. Så uanset om I som familie er nye på ski eller er mere erfarne, er vi sikre på, at denne uge vil give jer en masse gode og smukke naturopleveler, fysisk udfoldelse og tid sammen som familie. Samtidig får I mulighed for at møde andre aktive familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men aktiviteterne på denne tur vil primært være målrettet børn fra 6 år og op samt voksne.

  Deltagerne på på denne tur har flere instruktører/guider tilknyttet, der sørger for et varieret og differentieret aktivitets- og turprogram med undervisning, guidede ture og andre sjove og hyggelige aktiviteter i sneen. Til jer, der er helt nye på ski, vil der de første par dage være tilbud om begynderundervisning til hhv. børn og voksne, mens der for de mere erfarne vil være tilbud om tekniktræning, guidede ture af forskellige længde og leg og sjove aktiviteter i sneen i løbet af ugen. 

  Vi bor på Wadahl Høgfjellshotell, der ligger højt placeret med fin udsigt fra de fleste opholdsrum og værelser. Hotellet har luftige opholdsarelaer med højt til loftet. Løjperne starter lige uden for døren, og foran hotellet er der en god kælke- og øvebakke. Hotellet byder desuden på indendørs svømmebassin, sauna, legerum for mindre børn og træningsrum. 

  Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der en 2-3 retters middag eller buffet efterfulgt af aftenkaffe og -te.*

  Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Nemt og bekvemt, og ikke mindst sjovt for børnene, der får nye legekammerater og oplevelser for livet med hjem i kufferten.

  * Særlige kostbehov kan medføre pristillæg.

  Velkommen til en aktiv ferie på langrendsski med sjove aktiviteter i sneen for hele familien. Vores instruktører sørger for, at I præsenteres for en lang række forskellige tilbud i løbet af ugen. Vi lægger vægt på at gøre alle fortrolige med langrendsski gennem leg og instruktion og på at færdes sikkert med børn på fjeldet om vinteren. Samtidig prioriteres kortere og længere guidede ture ud i området.

  Hvis I aldrig før har løbet på langrendsski, vil I blive tilbudt begynderundervisning i starten af ugen, mens der senere på ugen arrangeres kortere guidede ture. Til de erfarne skiløbere vil der ud over guidede ture af forskellige længde være tilbud om tekniktræning og evt. lidt pulstræning til de ambitiøse. Nogle aktiviteter er for hele familien, mens andre kun er for voksne - eller børn. Eksempelvis plejer vores 'forbudt-for-voksne' tur at være et stort hit blandt børnene.

  Aktiviteterne er målrettet børn i skolealderen og op. Børnene kan deltage i børneaktiviteterne uden ledsagelse af en forælder, hvis de er godt selvhjulpne, selv kan tage tøj og vanter på, gå på toilettet, spise madpakke osv. Mindre børn vil også kunne deltage i nogle af børneaktiviteterne, dog med ledsagelse af en forælder/bedsteforælder.

  Hver eftermiddag lægger guiderne planen for næste dag med udgangspunkt i vind og vejr og gruppens ønsker og behov. Programmet præsenteres efter middagen og herefter kan man i forbindelse med gruppens aftensamlig melde sig på den eller de aktiviteter, som man har lyst til og synes er passende. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse. Aktivitetsprogrammet løber over fem dage, så der er indlagt en programfri dag i løbet af ugen. Der er med andre ord også plads til ture på egen hånd, en dag på områdets alpinbakker eller en dag med benene oppe og en god bog i hånden.

  Når dagsprogrammerne lægges strækker vi os langt for at sikre, at deltagernes forskellige behov og ønsker i videst muligt omfang imødekommes. Men det er samtidig vigtigt for os at understrege, at gruppen som helhed er i fokus, så hvis nogen i gruppen har helt særlige behov eller ønsker, kan vi ikke garantere, at der kan afsættes en instruktør til det. Hvis en nybegynder fx er udfordret på balancen og har brug for meget lang tid til at øve sig, vil en del af træningen skulle foregå på egen hånd - naturligvis med udgangspunkt i råd og sparring fra en instruktør.

  Vi bor på Wadahl Høgfjellshotell, der ligger højt placeret på Gålå med en fantastisk udsigt over området. Værelserne er pæne og lyse - alle med eget bad. Ud over den lyse og venlige spisesal er der lyse opholdsstuer med panoramaudsigt mod Jotunheimen og det nære fjeldområde.

  Hotellet byder både på panoramaværelser, der vender ud mod den fine udsigt og er møbleret med dobbeltseng og op til tre ekstra opredninger, samt standardværelser, der ikke har udsigt, og er udstyret med enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng samt plads til én ekstra opredning.

  Familer på op til tre personer kan vælge mellem standard- og panoramaværelser, mens familer på 4 eller 5 personer indkvarteres på et panoramaværelse. Ønsker I separat rum til børnene, kan I kontakte os for særskilt tilbud.

  Hotellet har et fint indendørs svømmebassin og omklædningsfaciliteter med sauna. Desuden byder hotellet på et legerum for de mindste børn samt et mindre træningsrum. 

  Hotellet har udskænkningsrettigheder og et fint vinkort, så det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer på fællesområder. 

  Langrendsområdet ved Gålå er meget stort og løjperne velkørte. Løjperne løber både gennem skovområder, over søer og i mere åbent fjeldterræn, så der er rig mulighed for gode ture i varieret terræn. Terrænnet er let tilgængeligt, også for begyndere, og byder også på et skistadion med lysløjpe af international standard og et alpinanlæg, så det er muligt at tage afsted med venner/familie, som foretrækker alpinskiene fremfor langrend. 

  I området er der desuden en meget velassorteret købmandsbutik, der også sælger ski- og sportsudstyr.
  Priser:
  Voksne (fra 15 år) i standardværelse:  7.200 kr.
  Voksne (fra 15 år) i panoramaværelse: 7.950 kr.
  Børn (4-14 år) i standardværelse: 3.600 kr.
  Børn (4-14 år) i panoramaværelse: 3.995
  Børn (0-3 år): Gratis i forældrenes seng
  Børn (0-3 år): 1400 kr. i egen seng

  Fradrag for nr. 3 og 4. voksen i delt panoramarum: - 1.000 kr. pr. person.

  Familier med flere end 3 personer kan som udgangspunkt kun vælge panoramaværelse, da der kun er plads til en ekstra opredning i standardværelserne. Ønskes separat værelse til børnene, bedes I kontakte os for særskilt tilbud.


  Dette er med i prisen:
  *7 overnatninger i delt "Standardrum"
  *Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og fyldning af lille termoflaske, middag samt aftenkaffe. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
  *Aktivitetsprogram i fem dage

  Dette er ikke med i prisen:
  *Transport mellem Danmark og destinationen.
  *Drikkevarer ifm. måltider og ellers
  *Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

  Tilkøbsmuligheder
  * Panoramrum 750 kr pr. voksen / 395 kr pr. barn 
  * Skileje: + 625 kr. inkl. støvler/stave (435 kr. for personer med højde under 130 cm). Pulk: + 630 kr.
  * Enkeltværelse: + 1250 kr. for hele ugen. 

  Ankomst
  : Fra kl. 15.00 lørdag den 8/2 2020
  Afrejse: Senest kl. 10.00 lørdag den 15/2 2020


  Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Gålå 
  Med fly og tog
  Den hurtige og bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnsterminalen til Vinstra. Togturen til Vinstra tager ca. 2,5 time, og derfra er der en 15-20 minutters taxatur til Gålå. Vi hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere deltagere vælger denne transportform. 

  Med egen bil hele vejen:
  Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Gålå. Fra Oslo er der knap 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle (der er naturligvis altid Øresundsbroen, men det kan være en omvej for nogle).

  Med bil og færge:
  En nem, bekvem og sjov måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Gålå. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Galleri

  Langrend for familier (uge 7) - Gålå

Varenummer: langrend-familier-gala-wadahl-hogfjellshotell-uge-7

Lagerstatus: På lager

7.200,00 DKK

* Påkrævede felter

7.200,00 DKK
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.