(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

 • Langrend for familier (uge 7 el. 8) - Fjellskolen i Høvringen, Norge
 • Langrend for familier (uge 7 el. 8) - Fjellskolen i Høvringen, Norge
 • Langrend for familier (uge 7 el. 8) - Fjellskolen i Høvringen, Norge
 • Langrend for familier (uge 7 el. 8) - Fjellskolen i Høvringen, Norge
 • Langrend for familier (uge 7 el. 8) - Fjellskolen i Høvringen, Norge
 • Langrend for familier (uge 7 el. 8) - Fjellskolen i Høvringen, Norge
 • Langrend for familier (uge 7 el. 8) - Fjellskolen i Høvringen, Norge
 • Langrend for familier (uge 7 el. 8) - Fjellskolen i Høvringen, Norge
 • Langrend for familier (uge 7 el. 8) - Fjellskolen i Høvringen, Norge

  Uge 7 og uge 8 2019 (lørdag-lørdag)

  På disse langrendsture for familier er der garanti for smukke naturoplevelser, fysisk aktivitet og tid sammen som familie. Samtidig får I mulighed for at møde andre aktive familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men de fleste aktiviteter er målrettet børn fra skolealderen og op. 

  Turen inkluderer et aktivitetsprogram for både begyndere og øvede skiløbere med bl.a. skiskole, guidede ture og andre sjove aktiviteter i sneen. Der er koblet flere instruktører/guider på turen, hvoraf nogle er danske, mens andre er norske. Fælles for dem er, at de er optaget af at sikre, at I får en dejlig uge fyldt med gode oplevelser i sneen.

  Gruppen indkvarteres i to storhytter, som vi har helt for os selv. Her er gode store opholdsarealer og godt med plads til, at børnene kan boltre sig. Hver familie får et værelse med 4-5 senge, og hvis bedsteforældrene vil med, er der mulighed for at booke enkelt- eller dobbeltværelser til dem. I hytterne er der ikke langt fra soveværelserne til opholdsrummene, så de voksne kan hygge i pejsestuen om aftenen, når børnene er gået omkuld efter en lang og sjov dag i sneen.

  Ferieugen med familien skulle gerne være et velfortjent afbræk fra dagligdagen. Derfor sørger vi for alt det praktiske med madlavning og opvask. Hver dag serveres morgenmad og aftensmad samt aftenkaffe og kage. Om morgenen smører I frokostmadpakker og fylder jeres termoflasker med te, kaffe eller varm saft. Og når I kommer trætte og sultne hjem fra en dejlig dag i sneen, står der lidt eftermiddagsmad klar til jer. Forplejningen er traditionel norsk, og det er tilladt at medbringe egne drikkevarer (øl/vin) til maden.

  Med guider til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Nemt og bekvemt, og ikke mindst sjovt for børnene, der får nye legekammerater og oplevelser for livet med hjem i kufferten.

  Velkommen til en aktiv ferie på langrendsski med sjove aktiviteter for hele familien. Vores instruktører sørger for, at I præsenteres for en lang række forskellige tilbud i løbet af ugen. Vi lægger vægt på at gøre alle fortrolige med langrendsski gennem leg og instruktion og på at færdes sikkert med børn på fjeldet om vinteren. Samtidig prioriteres kortere og længere guidede ture ud i området.

  Hvis I aldrig før har løbet på langrendsski, vil I blive tilbudt begynderundervisning i starten af ugen, mens der senere på ugen arrangeres kortere guidede ture. Til de mere erfarne skiløbere vil der ud over guidede ture af forskellig længde også være tilbud om tekniktræning og -optimering. Derudover kan der arrangeres sneskoture, snehulegravning, topture og langrend for dem, der gerne vil løbe hurtigt. Nogle aktiviteter er for hele familien, mens andre kun er for voksne - eller børn. Eksempelvis plejer vores 'forbudt-for-voksne' tur, hvor en instruktør løber med børnene ud til en vaffelhytte, at være et stort hit.

  Børneaktiviteterne er målrettet børn fra skolealderen og op. Børnene kan deltage i børneaktiviteterne uden ledsagelse af en forælder, hvis de er godt selvhjulpne, altså selv kan tage tøj og vanter på, gå på toilettet, spise madpakke osv. Mindre børn vil også kunne deltage i nogle af børne- og familieaktiviteterne, dog med ledsagelse af en forælder/bedsteforælder.

  Hver eftermiddag lægger guiderne planen for næste dag med udgangspunkt i vind og vejr og gruppens ønsker og behov. Programmet præsenteres efter middagen og herefter kan man i forbindelse med gruppens aftensamlig melde sig på den eller de aktiviteter, som man har lyst til og synes er passende. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen krav om deltagelse. Aktivitetsprogrammet løber over fem dage, så der er indlagt en programfri dag i løbet af ugen. Der er med andre ord også plads til ture på egen hånd eller en dag med benene oppe og en god bog i hånden.

  Når dagsprogrammerne lægges strækker vi os langt for at sikre, at deltagernes forskellige behov og ønsker i videst muligt omfang imødekommes. Men det er samtidig vigtigt for os at understrege, at gruppen som helhed er i fokus, så hvis nogen i gruppen har helt særlige behov eller ønsker, kan vi ikke garantere, at der kan afsættes en instruktør til det. Hvis en begynder fx er udfordret på balancen og har brug for meget lang tid til at øve sig, vil en del af træningen skulle foregå på egen hånd - naturligvis med udgangspunkt i råd og sparring fra en instruktør. 

   

   

  Vi bor i to store hytter på den Norske Fjellskole Rondeheim. Det er noget andet at bo i hytte end at bo på hotel. Standarden er lidt mere enkel, men det er samtidig en meget hyggelig og uformel ramme, der bidrager til at skabe en god fællesskabsfølelse i gruppen. Hytterne har rummelige og hyggelige opholdsrum med pejsestue - og der er en afdeling i underetagen, hvor børnene kan lege i fred for de voksnes støjende kaffekopper.

  Hver familie får sit eget værelse med 4 eller 5 senge. Standarden er god men enkel og svarer til et vandrerhjem med køjesenge og bad og toilet på gangen. Hvis bedsteforældrene vil med, er det i begrænset omfang muligt at tilkøbe enkelt- eller dobbeltrum (også med køjesenge) med eget bad.

  Ud over de hyggelige storhytter byder Fjellskolen også på andre faciliteter, der er med til at sikre en god ferie for hele familien. I saunahytten midt på gårdspladsen kan man få varmet de ømme muskler efter en lang dag på ski. Til børnene er der en lille stald med heste, høns, kaniner og grise, som man er velkommen til at kigge ind til. Og til entusiasterne er der en stor skistald, hvor det medbragte smøreudstyr kan komme i anvendelse.

  Det er ikke muligt at købe øl eller vin på stedet, så det er tilladt at medbringe egne drikkevarer hjemmefra til maden - og til aftenhyggen. Køkkenet kan håndtere de mest almindelige fødevareallergier, men vil gerne have besked på forhånd, så de kan planlægge med det. Ring derfor gerne til os, hvis du har brug for at køkkenet tager særlige hensyn.

  Sengelinned og håndklæder skal medbringes hjemmefra, hvis ikke I vælger at tilkøbe leje heraf.

  Vi bor lige midt i et af Norges bedste og smukkeste langrendsområder lige ved grænsen til nationalparken Rondane. Løjperne starter lige ude for døren, og området udmærker sig ved et varieret terræn med langstrakte vidder, majestætiske fjeldmassiver, et hyggeligt skovområde og gode muligheder for børnevenlige langrendsture til hytter med servering af varme drikke og vafler. Fraværet af alpine skianlæg i området tiltrækker hvert år mange vintergæster med hang til ro, nærvær, langrend og spektakulære naturoplevelser.

  Der er 150 km løjper i området, hvoraf de 100 km., som ligger uden for nationalparken, præpareres, mens de resterende 50 km løjper, som går ind i nationalparken, er markeret med pinde.

  Selve Høvringen er en ganske lille bygd, hvor der ud over overnatningssteder kun er en lille, men velassorteret, købmandsbutik med tilhørende hyggelig café.

  Priser:
  Voksne (fra 14 år): 5.850 kr
  Børn (3-13 år): 2.975 kr.
  Børn (0-2 år): Gratis (der er mulighed for leje af pulk til de helt små).

  Dette er med i prisen:
  *7 nætter i familieværelse med køjesenge / 4 eller 5 sovepladser (bad/toilet på gangen) - hver familie får eget familieværelse.
  *Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke, let eftermiddagsmad, aftensmad samt aftenkaffe og kage (første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen).
  *Fem dages aktivitetsprogram med min. 2 instruktører/guider. 

  Dette er ikke med i prisen:
  *Transport mellem Danmark og destinationen.
  *Drikkevarer ifm. måltider og ellers (man kan medbringe egne drikkevarer)
  *Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

  Tilkøbsmuligheder
  *Leje af sengelinned/håndklæder: + 150 kr. pr. sæt.
  *Skileje: + 550 kr. inkl. støvler og stave (350 kr. for børn under 130 cm).
  *Eneværelse eller delt dobbeltværelse (køjeseng) m. eget bad/toilet til bedsteforældre: + 1000 kr. pr. værelse (begrænset antal).
  *Transferbus Gardermoen-Høvringen t/r: 950 kr. pr. person.

  Ankomst: Fra kl. 15.00 hhv. den lørdag den 9/2 2019 (uge 7) og lørdag den 16/2 2019 (uge 8) 

  Afrejse:
   Senest kl. 10.00 hhv. lørdag den 16/2 2019 (uge 7) og lørdag den 23/2 2019 (uge 8)

  Rejsevejledning - Transport fra Danmark til Høvringen
  Med fly og transferbus:
  Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage vores transferbus fra lufthavnen direkte til Høvringen. Du kan bestille plads på bussen, når du bestiller din ferie. Bussen afgår fra Gardermoen kl. 14.30 den lørdag, hvor du ankommer, og den afgår fra Høvringen den følgende lørdag kl. 8.00 med forventet ankomst til Gardermoen kl. 12.30. Vi anbefaler, at du vælger flyafgange, der giver et par timers luft ift. at nå hhv. bussen videre på ankomstdagen og flyet på hjemrejsedagen, så der er plads til lidt forsinkelser. Det er ekstra vigtigt med god tid, hvis du medbringer egne ski på flyet, da det som regel tager længere tid at få udleveret specialbagage. Vi garanterer ikke, at bussen venter på dig, hvis du er forsinket.

  Med egen bil hele vejen:
  Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke op af fjeldet er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle (der er naturligvis altid Øresundsbroen, men det kan være en omvej for nogle).

  Med bil og færge:
  En nem, bekvem og sjov måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Høvringen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Galleri

  Langrend for familier (uge 7 el. 8) - Fjellskolen i Høvringen, Norge

Varenummer: Langrendsuge for familier Fjellskolen 2018

Lagerstatus: På lager

5.850,00 DKK

* Påkrævede felter

5.850,00 DKK
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.