(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Kano Instruktøruddannelse

Kano Instruktøruddannelse


KURSUSPROGRAM 2023 


Sne og Vand har mange års erfaring med uddannelse af instruktører i kano- og kajaksporten, og vi er certificeret udbyder af Dansk Kano og Kajak Forbunds instruktøruddannelse (IPP). Deltagerne på vores instruktøruddannelse kommer med mange forskellige baggrunde. Fx skolelærere, instruktører i kajakklubber, pædagoger, eller andre der bare gerne vil udvikle deres viden om kano og undervisning. Uanset baggrund, kan du forvente en stejl læringskurve og en stor dosis inspiration til dit videre instruktørarbejde. 

Vores instruktørkurser og -prøver i kano kredser helt overordnet om to emner: Undervisning og turledelse, og har til formål at uddanne og teste instruktører i alt fra instruktion af absolut nybegyndere til mere individuel og målrettet undervisning af mere erfarne kanopadlere, samt even til at lede andre på vandet. 

Når du tager din instruktøruddannelse hos os, får du mulighed for at afprøve dine nyerhvervede instruktørfærdigheder ved at være "føl" på vores kurser sammen med erfarne instruktører. Vores erfaring er, at vekselvirkningen mellem teoretiske indspark og undervisningserfaring gør udbyttet af en instruktøruddannelse langt større. Omfanget af dette aftales individuelt. 

Guide til instruktørkurserne
> IPP Instruktør 1 kano kursus/evaluering: For dig der gerne vil kunne undervise på IPP 1 niveauet og lave aktiviteter i meget beskyttet farvand 
> IPP Instruktør 2 kano kursus: For dig der vil kunne undervise på IPP 2 niveauet og arrangere ture i mere eksponeret farvand.  
> IPP Instruktør 2 kano prøve: For dig der gerne vil opnå IPP Instruktør 2 certificering.

Sammenhæng med IPP niveauerne
Instruktørniveauerne er tæt forbundet med roerniveauerne (IPP/EPP), idet roerniveauerne er en forudsætning for deltagelse på instruktøruddannelsen. Det fungerer således, at man skal have bestået det overliggende IPP-niveau (fx IPP 3) for at gå til prøve på det underliggende instruktørniveau (fx IPP Instruktør 2). Instruktørniveauet refererer også til IPP-niveauet ved at angive, hvilket IPP-niveau instruktøren kan undervise på. En IPP Instruktør 1 har således kompetence til at undervise på IPP 1, en IPP Instruktør 2 har kompetence til at undervise på IPP 2 osv. 

Har du spørgsmål til instruktøruddannelsen er du velkommen til at kontakte Rune Dahl Mortensen på kontakt@sneogvand.dk eller tlf. 20 33 00 33 

9 vare(r)

pr. side
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.