Kanoundervisning, teknik & glæde 

Få endnu mere ud af din kanotur med de rigtige fif og lidt inspiration

Teknik & kanoglæde 

Få endnu mere ud af din kanotur med de rigtige fif og lidt inspiration

icon-water-thin01

Kanoundervisning i Nordsjælland

Sne og Vand har mange års erfaring med uddannelse af kanopadlere og kanoinstruktører. Vi er certificeret udbyder af Dansk Kano og Kajak Forbunds uddannelsessystem (IPP). Vores kursister kommer med mange forskellige baggrunde. Vi har familier, der gerne vil have tips og tricks til teknik, sikkerhed og friluftsliv med børn. Vi har skolelærere, pædagoger, eventmedarbejdere, klubinstruktører, rejseguider m.v. der har brug for instruktørcertificeringer til deres arbejde med forskellige målgrupper og i forskellige forhold. Uanset baggrunden for dit/jeres ønske om læring og udvikling, kan du forvente en stejl læringskurve og en stor dosis inspiration til fremtidige kanoture og/eller dit instruktørarbejde, når du er på kursus hos os. Når du tager din instruktøruddannelse hos os, får du mulighed for at afprøve dine nyerhvervede instruktørfærdigheder ved at være "føl" på vores events og kurser sammen med erfarne instruktører. Vores erfaring er, at vekselvirkningen mellem teoretiske indspark og undervisningserfaring gør udbyttet af en instruktøruddannelse langt større. Intro til kanopadling - 4 timer For dig der gerne vil teste, om kanopadling er noget for dig. Du præsenteres for de mest nødvendige tekniske færdigheder, sikkerhedsprocedurer og kommer på en tur i meget beskyttede forhold. Kano for familier - 6 timer En hyggelig dag på vandet for hele familien, hvor fokus er på teknik, sikkerhed, leg og hygge med andre familier. Instruktør 1 kano (inkl. IPP 2) - 4 dage For dig der ønsker at undervise på IPP 1 niveauet og lave aktiviteter i meget beskyttet farvand. Deltagerforudsætninger: 1. hjælp m.m. Instruktør 2 kano (inkl. IPP 3) - 6 dage For dig der ønsker at undervise på IPP 2 niveauet og arrangere ture i mere krævende forhold med strøm, vind og bølger. Deltagerforudsætninger: Instruktør 1 hav,1. hjælp m.m. Privatundervisning For dig der gerne vil have 100% fokus på dine ønsker og individuelle behov ift tidspunkter, form og indhold. Kontakt os for en snak om hvordan vi skaber den optimale ramme for din læring.

 • Udlejning : SUPboard, kano og kajak - Esrum Sø

  INTROKURSUS KANO (3 TIMER)

  Dette er kanokurset for dig, der gerne vil finde ud af, om kanopadling er noget for dig og evt. din familie. Du introduceres til grundlæggende tekniske færdigheder i smukke omgivelser på Esrum Sø, og vi padler en lille tur sammen, så du kan prøve teknikkerne af i praksis.

  750,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Udlejning : SUPboard, kano og kajak - Esrum Sø

  IPP 1+2 kanokursus

  Dette er kanokurset for dig, der gerne vil have en grundig gennemgang af padleteknikkerne med henblik på effektiv turpadling og manøvrering af kanoen. Der lægges vægt på at gøre dig fortrolig med forskellige former for redninger og andre væsentlige sikkerhedsmæssige færdigheder i forbindelse med kanosejlads.

  2.350,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • 2 kursusdage
  Udlejning : SUPboard, kano og kajak - Esrum Sø

  DKF Instruktør 1 – Kano

  Dette instruktørkursus er for dig, der allerede har IPP2 i kano og nu gerne vil i gang som kanoinstruktør og have andre med på kanotur i meget beskyttede forhold. Instruktør 1 niveauet i kano er indgangsniveauet til Dansk Kano og Kajak Forbunds uddannelsessystem.

  2.495,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • 4 kursusdage inkl. prøve
  Udlejning : SUPboard, kano og kajak - Esrum Sø

  DKF Instruktør 1 – Kano (forløb inkl. IPP2)

  Dette kanoinstruktørforløb er for dig, der gerne vil i gang som kanoinstruktør og have andre med på kanotur i meget beskyttede forhold.

  5.195,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Privatundervisning kajak, sup kano

  Privatundervisning

  Ved privatundervisning er der er 100% fokus på dig og dine ønsker og behov, og vi lægger det på tidspunkter, der passer i din kalender. Prisen for en privatsession på 2 timer er 1200 kr. ved 1 person inkl. lån af udstyr. For hver ekstra deltager der kobles på, øges prisen med 400 kr.

  OBS. Inden du booker her på siden, skal du kontakte os og aftale tidspunkt for undervisning på tlf. 2033 0033 eller på kontakt@sneogvand.dk

  2 timer fra 1.200,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • 4 kursusdage 2 prøvedage
  Udlejning : SUPboard, kano og kajak - Esrum Sø

  DKF Instruktør 2 – Kano (forløb inkl. IPP3 KANO)

  Dette instruktøruddannelsesforløb er for dig, der gerne vil videreudvikle dig som kanoinstruktør og kanopadler (du har allerede DKF Instruktør 1 eller kanosamrådets instruktør 2 niveau).

  7.495,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat IPP2 – kano

  Efter gennemført/bestået IPP 2 kursus kan du her købe et IPP 2 kanocertifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som kurset er gennemført.

  Bestil dit certifikat her 250,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat IPP3 – kano

  Efter gennemført/bestået IPP 3 kursus kan du her købe et IPP 3 kanocertifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som kurset er gennemført.

  Bestil dit certifikat her 200,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat Instruktør 1 – kano

  Efter gennemført/bestået Instruktør 1 kanokursus kan du her købe et certifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som kurset er bestået.

  Bestil dit certifikat her 200,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat Instruktør 2 – kano

  Efter bestået Instruktør 2 kano prøve kan du her købe et certifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som prøven er bestået.

  Bestil dit certifikat her 200,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping