(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Havkajak udlejning på Esrum Sø

Havkajak udlejning på Esrum Sø


Fra vores bådhus ved bredden af Esrum Sø har du mulighed for at leje havkajakker, komme på havkajakkursus og tage venner, familie eller kollegaer med på tur. 
Esrum Sø er Danmarks næststørste sø og det oplagte valg til kajakture helt op til 3 dage med lejrliv og overnatning i det fri. Der god plads, ro og ikke nær så mange mennesker, som man oplever tættere på København. Esrum Sø byder på naturoplevelser for både børn og voksne. Her kan du nyde stilheden, naturen og nærværet med venner, familie eller måske til et firmaarrangement med kollegaerne. Der er tre gratis teltpladser ved søbredden og en lang række picnicpladser med borde, bænke, overdækkede bålsteder og gratis brænde. Der er et fantastisk fulge- og dyreliv, gode fiskemuligheder og smukke og solop- og nedgange. 

Er I en gruppe, der gerne vil have en instruktør/guide med på tur til at stå for sikkerhed, undervisning og aktiviteter, så kan vi tilbyde dette. Vi laver arrangementer og kurser ved Esrum Sø, men vi kan også komme til jer. 
Kontakt os for skræddersyede tilbud. Tlf. 2033 0033


This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.