(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Kajak Klub - Esrum Sø, Espergærde og Hundested

Kajak Klub - Esrum Sø, Espergærde og Hundested

Sne & Vand's kajakklub er for alle og du kan komme i gang med det samme!  

>> Indmeldelse nederst på siden <<

Du skal blot bestå et af vores IPP 2 havkajakkurser, der kører hver weekend i sommerhalvåret, og så kan du melde dig ind og få adgang til kajakudstyr, fællesskab og høj kajakekspertise på en række forskellige destinationer i Nordsjælland. Vi har afdelinger i Fredensborg, Espergærde og Hundested, hvilket giver adgang til havkajakroning på Isefjorden, Roskilde Fjord, Kattegat, Øresund og på Esrum Sø med blot ét medlemsskab. 

Kajakklubben er for dig, der sætter pris på motion, fællesskab og friluftsliv. Høj kajakfaglig kvalitet og service er i højsædet, og du vil som medlem blive mødt af erfarne og professionelle instruktører, der brænder for at lære fra sig, få dig i gang og udvikle dig som havkajakroer. 

Som medlem har du mulighed for at ro sammen med andre de fleste dage i løbet af ugen på skemalagte tidspunkter. Der er ugentlige teknik- og sikkerhedstræninger og der arrangeres løbende klubture af kortere og længere varighed både i ind- og udland. Klub Sne & Vand i konstant udvikling - en udvikling drevet af medlemmernes ønsker og drømme, samt instruktørernes viden og erfaring. 

Som medlem af Klub Sne & Vand har du mulighed for at deltage i en lang række forskellige aktiviteter. Her er et overblik over de faste ugentlige aktiviteter: 

Mandag

Esrum Sø: Fællesroning kl. 12.00 - 14.00

Esrum Sø: Tekniktræning for nye ipp 2´ere: kl. 17.00-18.30

Esrum Sø: Tekniktræning for erfarne ipp 2´ere: kl. 18.45-20.15

Esrum Sø: Fællesroning: 18.00 - 20.00


Tirsdag

Espergærde: Fællesroning kl. 18.00-20.00


Onsdag

Esrum Sø: Fællesroning kl. 6.30-8.30 (med fælles morgenmad efterfølgende (OBS, pt ingen morgenhygge grundet corona) 

Hundested: Fællesroning kl. 18.00-20.00 


Torsdag

Esrum Sø: Fællesroning kl. 17.30-20.00

Varierende lokationer: Tekniktræning i IPP 3-forhold (lokation meldes ud fra gang til gang). Nogen gange med instruktør, andre gange træner de fremmødte på egen hånd.

Esrum Sø: Sen fællesroning i forår/højsommer kl. 20.00-22.00


Fredag

Espergærde: Fællesroning kl. 10.00-12.00


Lørdag 

Espergærde: Fællesroning kl. 10.00-? 


Søndag

Hundested: Fællesroning kl. 10.00-? 

 
Fællesroning

Til 'fællesroning' mødes man på et bestemt klokkeslet for at ro en tur sammen med andre. Til fællesroning er der som udgangspunkt ikke en instruktør med, og det er deltagerne selv, der indbyrdes aftaler hvad, der skal ske, og hvor man skal ro hen. Deltagelse i fællesroninger uden instruktør fra Hundested forudsætter, at man først har deltaget i minimum én fællesroning med instruktør fra Hundested.

Tekniktræning
Til 'tekniktræning' er der som udgangspunkt en instruktør på. Nogle gange træner de mere erfarne dog selv. Nogle tekniktræninger fokuserer på basisteknikkerne i IPP 2 niveauet. Og andre tekniktræninger er målrettet mere erfarne roere, der gerne vil træne i mere udfordrende forhold eller øve mere avanceret teknik og måske træne op til en IPP 3 prøve.

Roning på egen hånd: 
Det er også muligt at komme ud og ro præcis når det passer dig. Ved Espergærde og Hundested har du med en kode adgang til kajakker og udstyr på alle tider af døgnet - bortset fra når der er planlagte fællesroninger. Kajakkerne bookes på forhånd via en blanket på nettet, så du er sikker på, at der er en ledig kajak til dig. Ved Esrum Sø afholdes der ofte kurser, så her ringer du først og hører, om der er ledige kajakker. 

Ture
I løbet af sæsonen arrangeres en række ture af kortere og længere varighed. Både regionalt, nationalt og i udlandet. Information om dette slås løbende op i klubbens Facebookgruppe og her på siden. 

Medlemsskabsvarianter

> Medlemsskab 1 uden egen kajak: 395 kr. pr. mdr i sæsonen (15. april-15. oktober)

> Medlemsskab 2 med egen kajak: 250 kr. pr. mdr i sæsonen (15. april-15. oktober) 

OBS: Ved indmeldelse er der en bindingsperiode på 6 sæsonmåneder. Medlemsskabet og kontingentbetalingen sættes i bero i vinterhalvåret fra 15. oktober til 15. april. 

Efter din indmeldelse, bliver du en del af en lukket Facebookgruppe, hvor al aktivitet, træning og ture slås op og koordineres mellem medlemmerne. 

 

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.