(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Kajak Klub - Esrum Sø, Greve, Espergærde og Hundested

Kajak Klub - Esrum Sø, Greve, Espergærde og Hundested

Sne & Vands kajakklub er for alle og du kan komme i gang med det samme!  

>> Indmeldelse nederst på siden <<

Du skal blot bestå et af vores IPP 2 havkajakkurser, der kører hver weekend i sommerhalvåret, og så kan du melde dig ind og få adgang til kajakudstyr, fællesskab og høj kajakekspertise på en række forskellige destinationer i Nordsjælland og Køge Bugt. Vi har afdelinger i Fredensborg, Espergærde, Greve og Hundested, hvilket giver adgang til havkajakroning på Isefjorden, Roskilde Fjord, Kattegat, Øresund, Køge Bugt og på Esrum Sø med blot ét medlemskab. 

Kajakklubben er for dig, der sætter pris på motion, fællesskab og friluftsliv. Høj kajakfaglig kvalitet og service er i højsædet, og du vil som medlem blive mødt af erfarne og professionelle instruktører, der brænder for at lære fra sig, få dig i gang og udvikle dig som havkajakroer. 

Som medlem har du mulighed for at ro sammen med andre de fleste dage i løbet af ugen på skemalagte tidspunkter. Der er ugentlige teknik- og sikkerhedstræninger og der arrangeres løbende klubture af kortere og længere varighed både i ind- og udland. Klub Sne & Vand i konstant udvikling - en udvikling drevet af medlemmernes ønsker og drømme, samt instruktørernes viden og erfaring. 

Som medlem af Klub Sne & Vand har du mulighed for at deltage i en lang række forskellige aktiviteter. Her er et overblik over de faste ugentlige aktiviteter i 2022. Vær opmærksom på, at antallet af ugentlige aktiviteter varierer i løbet af sæsonen. Vi forsøger os i år med en model, hvor der er skruet godt op for tekniktræningerne frem mod sommerferien, så alle - både nye og erfarne medlemmer - har gode muligheder for at komme godt i gang med sæsonen. Fra sommerferien skrues der lidt ned for tekniktræningerne, mens fællesroningerne fortsætter.

Som medlem har du også mulighed for at benytte vores SUP-boards ved Esrum Sø og i Greve. Det kræver blot, at du først deltager på et af vores 3-timers introkurser i SUP.

 

Mandag

Esrum Sø: Fællesroning kl. 1800-20.00
Hundested: Tekniktræning i IPP2+ forhold 1730-2030. For dem som vil lidt mere i dybden med kajakteknikken.

Tirsdag

Espergærde: Fællesroning kl. 17.30-19.00
Esrum Sø: Tekniktræning eller aftentur med instruktør kl. 1830-2030

Onsdag

Esrum Sø: Fællesroning kl. 6.00-8.00 (med fælles morgenmad efterfølgende) 
Greve Marina: Fællesroning kl. 19.00-20.30 (fra start maj)

Torsdag

Esrum Sø: Fællesroning kl. 18.00-20.00

Varierende lokationer: Tekniktræning i IPP 3-forhold (lokation meldes ud fra gang til gang). Nogen gange med instruktør, andre gange træner de fremmødte på egen hånd.

Fredag

Esrum Sø: Fællesroning kl. 11.00-12.30

Søndag

Espergærde: Fællesroning kl. 10.00-? 

 

Fællesroning
Til 'fællesroning' mødes man på et bestemt klokkeslet for at ro en tur sammen med andre. Til fællesroning er der som udgangspunkt ikke en instruktør med, og det er deltagerne selv, der indbyrdes aftaler hvad, der skal ske, og hvor man skal ro hen. Her kan tiderne ligeledes justeres indbyrdes mellem deltagerne. Deltagelse i fællesroninger uden instruktør fra Hundested forudsætter, at man først har deltaget i minimum én fællesroning med instruktør fra Hundested. 

 

Tekniktræning
Til 'tekniktræning' er der som udgangspunkt en instruktør på. Nogle gange træner de mere erfarne dog selv. Nogle tekniktræninger fokuserer på basisteknikkerne i IPP 2 niveauet. Og andre tekniktræninger er målrettet mere erfarne roere, der gerne vil træne i mere udfordrende forhold eller øve mere avanceret teknik og måske træne op til en IPP 3 prøve.

Roning på egen hånd
Det er også muligt at komme ud og ro præcis når det passer dig. Ved Espergærde har du med en kode adgang til kajakker og udstyr på alle tider af døgnet - bortset fra når der er planlagte fællesroninger. Kajakkerne bookes på forhånd via en blanket på nettet, så du er sikker på, at der er en ledig kajak til dig. Ved Esrum Sø, Greve og Hundested, afholdes der ofte kurser, så her ringer du først på 20330033 og hører, om der er ledige kajakker. Det er der stort set altid, men du skal lige ringe før du snupper en kajak fra disse lokationer.

Ture
I løbet af sæsonen arrangeres en række ture af kortere og længere varighed. Både regionalt, nationalt og i udlandet. Information om dette slås løbende op i klubbens Facebookgruppe og her på siden. 

Medlemsskabsvarianter

> Medlemsskab 1 uden egen kajak: 395 kr. pr. mdr i sæsonen (15. april-15. oktober)
> Medlemsskab 2 med egen kajak: 250 kr. pr. mdr i sæsonen (15. april-15. oktober) 

Du skal selv medbringe beklædning og vest.


OBS: Ved indmeldelse er der en bindingsperiode på 6 sæsonmåneder. Medlemsskabet og kontingentbetalingen sættes i bero i vinterhalvåret fra 15. oktober til 15. april. Hvis du gerne vil ro om vinteren, er det muligt at tilkøbe et vintermedlemskab mod en beskeden merbetaling.

Efter din indmeldelse, bliver du en del af en lukket Facebookgruppe, hvor al aktivitet, træning og ture slås op og koordineres mellem medlemmerne.

 

 

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.