(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Havkajak Instruktøruddannelse

Havkajak Instruktøruddannelse

Kursusprogram 2023
BOOKING NEDERST PÅ SIDEN 

Uddannelsesforløb 2023 

Instruktør 3 havkajak forløb inkl. prøve - Læs mere
Hold 1 / Fyn: 15. april / 14. maj / 11. juni / Prøve: d. 28-29. oktober.

Uddannelsesforløb fra IPP 2 til Instruktør 2 inkl. prøve - Læs mere

Hold 1 / Sjælland: 15-16. april / 20-21. maj / 3-4. juni / 17. september / 1. oktober. 

Uddannelsesforløb IPP 4 inkl. prøve Læs mere
Hold 1 / Esbjerg og Sjælland: 22. april, 13-14. maj, 16. september, 7-8. oktober
Hold 2 (Q) / Esbjerg og Sjælland: 22. april, 13-14. maj, 16. september, 7-8. oktober (OBS Hold kun for kvinder). 

Enkelte kursusmoduler 2023: 
> 15-16. april: Instruktør 1 havkajak kursus (Sjælland) - Læs mere
> 29-30. april: Instruktør 2 havkajak kursus (Sjælland) - Læs mere
> 7. maj: IPP 3 havkajak prøve (Sjælland) - Læs mere
> 14. maj: Instruktør 2 hav prøve (Sjælland) - Læs mere
> 20-21. maj: IPP 3 havkajak kursus (Sjælland) - Læs mere
> 3-4. juni: Instruktør 2 havkajak kursus (Sjælland)Læs mere
> 18. juni: IPP 3 prøve (Sjælland) - Læs mere
> 25. juni: Instruktør 2 hav prøve (Sjælland) - Læs mere
> 19-20. august: Instruktør 1 havkajak kursus (Sjælland)Læs mere
> 2-3. september: IPP 3 hav kursus (Sjælland) - Læs mere
> 9-10. september: Instruktør 2 hav kursus (Sjælland) - Læs mere
> 17. september: IPP 3 prøve (Sjælland) - Læs mere
> 1. oktober: Instruktør 2 hav prøve (Sjælland) - Læs mere
> 22. oktober: IPP 3 prøve (Sjælland) - Læs mere

 


Sne & Vand har mange års erfaring med uddannelse af havkajakinstruktører på alle niveauer, og vi er certificeret udbyder af Dansk Kano og Kajak Forbunds instruktøruddannelse (IPP). Deltagerne på vores instruktøruddannelse kommer med mange forskellige baggrunde. Fx skolelærere, instruktører i kajakklubber, pædagoger, eller andre der bare gerne vil udvikle deres viden om kajak og undervisning. Uanset baggrund, kan du forvente en stejl læringskurve og en stor dosis inspiration til dit videre instruktørarbejde. 

Når du tager din instruktøruddannelse hos os, får du mulighed for at afprøve dine nyerhvervede instruktørfærdigheder ved at være "føl" på vores kurser sammen med erfarne instruktører. Vores erfaring er, at vekselvirkningen mellem teoretiske indspark og undervisningserfaring gør udbyttet af en instruktøruddannelse langt større. Omfanget af dette aftales individuelt. 

Guide til instruktørkurserne
> IPP Instruktør 1 havkajak kursus/evaluering: For dig der gerne vil kunne undervise på IPP 1 niveauet og lave aktiviteter i meget beskyttet farvand
> IPP Instruktør 2 havkajak kursus: For dig der vil kunne undervise på IPP 2 niveauet og arrangere ture langs kysten.
> IPP Instruktør 2 havkajak prøve: For dig der gerne vil opnå IPP Instruktør 2 certificering.

Uddannelsesforløb (fra IPP 2 til Instruktør 2)
En de måder vi leverer instruktørniveauerne på er via sammenhængende uddannelsesforløb. Med sammenhængende menes, at man melder sig på et forløb, der strækker sig over ca. 1/2 år hvor man starter med Instruktør 1, går videre til IPP 3 kursus, Instruktør 2 kursus og slutter af med IPP 3 prøve og Instruktør 2 prøve. De sammenhængende forløb har den store fordel, at det giver et intensivt fokus, og at man har et hold, som man mødes med flere gange under forløbet. Det skaber basis for sparring og fællestræning. Derudover har man som deltager på de sammenhængende forløb mulighed for at være del af Klub Sne & Vand mens uddannelsen kører og derigennem opbygge undervisningserfaring, få fri adgang til udstyr, mulighed for ugentlig tekniktræning og løbende sparring og feed-back fra os. 

Enkeltmoduler 
En anden måde at opnå instruktørcertificering på er at dele uddannelsen op i mindre bidder. Her melder du dig blot på det kursus eller den prøve, som du er nået til i systemet. Denne model er fleksibel, og du kan tage uddannelsen i det tempo, der passer dig. 

Sammenhæng med IPP roerniveauerne
Instruktørniveauerne er tæt forbundet med roerniveauerne (IPP/EPP), idet roerniveauerne er en forudsætning for deltagelse på instruktøruddannelsen. Det fungerer således, at man skal have bestået det overliggende IPP-niveau (fx IPP 3) for at gå til prøve på det underliggende instruktørniveau (fx IPP Instruktør 2). Instruktørniveauet refererer også til IPP-niveauet ved at angive, hvilket IPP-niveau instruktøren kan undervise på. En IPP Instruktør 1 har således kompetence til at undervise på IPP 1, en IPP Instruktør 2 har kompetence til at undervise på IPP 2 osv. 

Kursus og prøve
Til hvert instruktørniveau hører et kursus og en prøve. På kurserne trænes du i og præsenteres for niveauets praktiske og teoretiske elementer. Til prøver testes du i de praktiske færdigheder og den teoretiske indsigt, der kræves for at bestå niveauet. På IPP Instruktør 1 afvikles kursus og prøve som ét samlet forløb, hvor deltagerne undervises og evalueres løbende. På IPP Instruktør 2 er kursus og prøve adskilte forløb, og det er nødvendigt at træne/studere mellem kursus og prøve for at bestå prøven. For at deltage i en instruktørprøve 2 det et krav, at man har bestået det underliggende instruktørniveau samt deltaget i kursusdelen til det.

Har du spørgsmål til instruktøruddannelsen er du velkommen til at kontakte Rune Dahl Mortensen på kontakt@sneogvand.dk eller tlf. 20 33 00 33 

11 vare(r)

pr. side
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.