(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Gratis kajakkursus for Corona-ledige


Rigtig mange mennesker har mistet deres job som følge nedlukningen af landet, og der er ikke umiddelbart udsigt til, at de kommer i arbejde indenfor den nærmeste fremtid. Dette er menneskeligt, mentalt og økonomisk en meget krævende situation at befinde sig i. Derfor har vi valgt at udbyde et gratis kajakkurser for folk, der har mistet jobbet og går en usikker tid i møde. Der er tale om et IPP 2 kursus (et kajakkørekort), der er Dansk Kano og Kajak Forbunds standard for frigivelse til kajakroning. Normalprisen er 2350 kr for dette kursus på 16 timer. 

Der er 8 pladser. Kun personer der har mistet sit job eller måtte lukke sin virksomhed som direkte følge af Coronakrisen og som bor i enten Hillerød, Fredensborg, Helsingør eller Gribskov Kommune kan søge om en plads. Er der mere end 8 ansøgninger, så trækkes der lod om pladserne. Det er desuden et krav, at du kan svømme for at deltage. 

Ansøgningsfristen er 8. maj kl. 12.00, hvorefter der gives besked direkte til dem, der har fået tildelt en kursusplads. 

Indsend din ansøgning her: ANSØG OM KURSUSPLADS

Kurset afholdes ved Esrum Sø. Mødestedet er Skipperalle 6, 3480 Fredensborg.

For spørgsmål kontakt os på 20330033.

OBS. Ønskes et certifikat fra Dansk Kano og Kajak Forbund, vil der være et gebyr for dette på 250 kr. This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.