Bliv kajakinstruktør 

Vi klæder dig på til at udleve instruktørdrømmen

Bliv kajakinstruktør 

Vi klæder dig på til at udleve instruktørdrømmen

icon-water-thin01

Bliv havkajakinstruktør

Sne & Vand har mange års erfaring med uddannelse af havkajakinstruktører på alle niveauer. Som deltager kan forvente en stejl læringskurve og en stor dosis inspiration til dit videre instruktørarbejde. Når du tager din instruktøruddannelse hos os, får du mulighed for at afprøve dine nyerhvervede instruktørfærdigheder ved at være “føl” på vores kurser sammen med erfarne instruktører. Vores erfaring er, at vekselvirkningen mellem teoretiske indspark og undervisningserfaring gør udbyttet af en instruktøruddannelse langt større.

 

Deltagerne på vores kurser kommer med meget forskellige baggrunde. Vi har skolelærere, pædagoger, klubinstruktører og rejseguider, der gerne vil udvikle deres viden om undervisning, turledelse, teknik og sikkerhed i forbindelse med havkajakroning.

Vi er certificeret udbyder af Dansk Kano og Kajak Forbunds instruktøruddannelse (IPP).

Hvilket instruktørniveau er relevant for mig?

Instruktør 1 havkajak

For dig der ønsker at undervise på IPP 1 niveauet og lave aktiviteter i meget beskyttet farvand. Deltagerforudsætninger: IPP 2 hav, 1. hjælp m.m.

Instruktør 2 havkajak

For dig der ønsker at undervise på IPP 2 niveauet og arrangere ture langs kysten i forhold med mindre bølger og vind. Deltagerforudsætninger: IPP 3 hav, Instruktør 1 hav, 1, hjælp m.m.

Instruktør 3 havkajak

For dig der ønsker at undervise på IPP 3 niveauet, uddanne andre instruktører og være turleder i krævende forhold. Deltagerforudsætninger: IPP 4 hav, Instruktør 2 hav, 1. hjælp m.m.

KLIK HER for at læse Niveau- og rammebeskrivelsen for Dansk Kano og Kajak Forbunds havkajakinstruktøruddannelse niveau 1-3

Har du spørgsmål til instruktøruddannelsen som havkajakinstruktør, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 2033 0033 eller kontakt@sneogvand.dk.

Dato Titel
19-20. august Instruktør 1 havkajak kursus (Sjælland)
2-3. september IPP 3 hav kursus (Sjælland)
9-10. september Instruktør 2 hav kursus (Sjælland)
17. september IPP 3 prøve (Sjælland)
1. oktober Instruktør 2 hav prøve (Sjælland)
7.-8. oktober IPP 4 prøve (Esbjerg)
22. oktober IPP 3 prøve (Sjælland)
 • Product image

  IPP INSTRUKTØR 1 HAVKAJAK

  Dette er kurset for dig, der gerne vil i gang som havkajakinstruktør og som allerede har et IPP 2 certifikat. Kurset afholdes over 2 dage.

  2.495,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • IPP2 havkajak, IPP1 Havkajak, IPP3 Havkajak, IPP4 Havkajak kursus

  IPP INSTRUKTØR 2 HAVKAJAK KURSUS

  Kursets overordnede mål er at give deltageren værktøjer og viden til arbejdet med undervisning på IPP 2 niveauet (frigivelsesniveauet) samt værktøjer til turledelse på ture af flere dages varighed langs kysten under hensyntagen til natur, miljø og regler for færdsel.

  2.695,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Kajak kursus Sne og Vand

  IPP INSTRUKTØR 2 HAVKAJAK PRØVE

  Til Instruktør 2 prøven testes din evne til undervisning af begyndere og let-øvede havkajakroere indenfor rammerne for IPP 1-2 havkajak niveauet. Det vurderes, om din egen teknik har et niveau, der er eksemplarisk i forhold at give begyndere og let-øvede et tydeligt og korrekt billede af effektiv og sikker havkajakteknik. Til prøven vurderes ligeledes din gruppehåndtering og de beslutninger, du træffer som turleder ifm. kystnære ture og aktiviteter i op til 8 m/s (og de havforhold, som opstår som følge heraf ved åbne eksponerede kyststrækninger). Desuden vurderes din håndtering af forskellige redningssituationer og hændelser, der kan opstå ifm. havkajakroning i sådanne forhold.

  1.495,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  HAVKAJAK – FRA IPP 2 TIL INSTRUKTØR 2

  Dette grundige uddannelsesforløb er målrettet dig, der skal i gang som havkajakinstruktør i din klub, på din skole/institution eller på din arbejdsplads. Du kan også følge forløbet, hvis du bare gerne vil udvikle dig som kajakroer og/eller underviser.

  9.995,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • IPP4 kursus i havkajak

  Uddannelsesforløb IPP3 instruktør havkajak (kursus og prøve)

  På dette uddannelsesforløb, der strækker sig over 3 måneder, arbejder du sammen med instruktører og medkursister hen imod en afsluttende Instruktør 3 prøve.

  8.250,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat Instruktør 1- havkajak

  Efter gennemført/bestået Instruktør 1 havkajakkursus kan du her købe et certifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som kurset er bestået.

  Bestil dit certifikat her 200,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat Instruktør 2- havkajak

  Efter bestået Instruktør 2 havkajak prøve kan du her købe et certifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som prøven er bestået.

  Bestil dit certifikat her 200,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat Instruktør 3- havkajak

  Efter bestået Instruktør 3 havkajak prøve kan du her købe et certifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som prøven er bestået.

  Bestil dit certifikat her 200,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping