Bliv kajakinstruktør 

Vi klæder dig på til at udleve instruktørdrømmen

Bliv kajakinstruktør 

Vi klæder dig på til at udleve instruktørdrømmen

icon-water-thin01

Bliv havkajakinstruktør

Sne & Vand har mange års erfaring med uddannelse af havkajakinstruktører på alle niveauer. Som deltager kan forvente en stejl læringskurve og en stor dosis inspiration til dit videre instruktørarbejde. Når du tager din instruktøruddannelse hos os, får du mulighed for at afprøve dine nyerhvervede instruktørfærdigheder ved at være "føl" på vores kurser sammen med erfarne instruktører. Vores erfaring er, at vekselvirkningen mellem teoretiske indspark og undervisningserfaring gør udbyttet af en instruktøruddannelse langt større.

Deltagerne på vores kurser kommer med meget forskellige baggrunde. Vi har skolelærere, pædagoger, klubinstruktører og rejseguider, der gerne vil udvikle deres viden om undervisning, turledelse, teknik og sikkerhed i forbindelse med havkajakroning.

Vi er certificeret udbyder af Dansk Kano og Kajak Forbunds instruktøruddannelse (IPP).

Hvilket instruktørniveau er relevant for mig?

Instruktør 1 havkajak

For dig der ønsker at undervise på IPP 1 niveauet og lave aktiviteter i meget beskyttet farvand. Deltagerforudsætninger: IPP 2 hav, 1. hjælp m.m.

Instruktør 2 havkajak

For dig der ønsker at undervise på IPP 2 niveauet og arrangere ture langs kysten i forhold med mindre bølger og vind. Deltagerforudsætninger: IPP 3 hav, Instruktør 1 hav, 1, hjælp m.m.

Instruktør 3 havkajak

For dig der ønsker at undervise på IPP 3 niveauet, uddanne andre instruktører og være turleder i krævende forhold. Deltagerforudsætninger: IPP 4 hav, Instruktør 2 hav, 1. hjælp m.m.

KLIK HER for at læse Niveau- og rammebeskrivelsen for Dansk Kano og Kajak Forbunds havkajakinstruktøruddannelse niveau 1-3

Har du spørgsmål til instruktøruddannelsen som havkajakinstruktør, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 2033 0033 eller kontakt@sneogvand.dk.

Dato Titel
24-25. august 2024 Instruktør 1 havkajak kursus (Sjælland)
18-19. maj 2024 IPP 3 hav kursus (Sjælland)
31-1. september 2024 IPP 3 hav kursus (Sjælland)
16. juni 2024 IPP 3 hav prøve (Sjælland)
15. september 2024 IPP 3 hav prøve (Sjælland)
1-2. juni 2024 Instruktør 2 hav kursus (Sjælland)
14-15. september 2024 Instruktør 2 hav kursus (Sjælland)
23. juni 2024 Instruktør 2 hav prøve (Sjælland)
6. oktober 2024 Instruktør 2 hav prøve (Sjælland)
22. juni / 10. august / 6. oktober / 2-3. november 2024 Instruktør 3 havkajak uddannelsesforløb
 • Product image

  Havkajaktur til Skærgården ved Orust (inkl. IPP 3 kursus)

  Målet med denne skærgårdstur og -kursus er at tage din havkajakroning et skridt videre og komme på ture langs eksponerede kyststrækninger. Vi arbejder med en god blanding af teoretiske og praktiske øvelser. Du kommer igennem en række roteknikker, lærer om risikovurdering, navigation, kort/søkort, teknik i bølger, redninger og bugsering i forholdene. Alt sammen i skønne omgivelser ved Orust nord for Gøteborg.

  4.250,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  IPP INSTRUKTØR 1 HAVKAJAK

  Dette er kurset for dig, der gerne vil i gang som havkajakinstruktør og som allerede har et IPP 2 certifikat. Kurset afholdes over 2 dage.

  2.495,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • IPP2 havkajak, IPP1 Havkajak, IPP3 Havkajak, IPP4 Havkajak kursus

  IPP INSTRUKTØR 2 HAVKAJAK KURSUS

  Kursets overordnede mål er at give deltageren værktøjer og viden til arbejdet med undervisning på IPP 2 niveauet (frigivelsesniveauet) samt værktøjer til turledelse på ture af flere dages varighed langs kysten under hensyntagen til natur, miljø og regler for færdsel.

  2.695,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Kajak kursus Sne og Vand

  IPP INSTRUKTØR 2 HAVKAJAK PRØVE

  Til Instruktør 2 prøven testes din evne til undervisning af begyndere og let-øvede havkajakroere indenfor rammerne for IPP 1-2 havkajak niveauet. Det vurderes, om din egen teknik har et niveau, der er eksemplarisk i forhold at give begyndere og let-øvede et tydeligt og korrekt billede af effektiv og sikker havkajakteknik. Til prøven vurderes ligeledes din gruppehåndtering og de beslutninger, du træffer som turleder ifm. kystnære ture og aktiviteter i op til 8 m/s (og de havforhold, som opstår som følge heraf ved åbne eksponerede kyststrækninger). Desuden vurderes din håndtering af forskellige redningssituationer og hændelser, der kan opstå ifm. havkajakroning i sådanne forhold.

  1.495,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  HAVKAJAK – FRA IPP 2 TIL INSTRUKTØR 2

  Dette grundige uddannelsesforløb er målrettet dig, der skal i gang som havkajakinstruktør i din klub, på din skole/institution eller på din arbejdsplads. Du kan også følge forløbet, hvis du bare gerne vil udvikle dig som kajakroer og/eller underviser.

  9.995,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • IPP4 kursus i havkajak

  DKF instruktør 3 havkajak (kursusforløb inkl. prøve)

  At gå fra Instruktør 2 til 3 er en udviklingsproces, der kræver tid, træning og en målrettet indsats. Derfor er vi stolte over at kunne præsentere dette uddannelsesforløb, der strækker sig over flere måneder, hvor du sammen med instruktører og medkursister arbejder med at udvikle dig som underviser i havkajak.

  Der skabes et stærkt læringsfællesskab bestående af målrettede instruktører, der gerne vil udvikle sig. Så hvis du er klar på rykke dine instruktørskills et skridt videre og i øvrigt skabe nye kajakrelationer, så er dette forløb lige noget for dig!

  8.950,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • IPP4 kursus i havkajak

  DKF instruktør 3 havkajak Prøve

  Til Instruktør 3 Prøven testes du i dine evner til undervisning på IPP3 og Instruktør-2 niveau. Der lægges vægt på dine evner til at levere varieret, inspirerende og målrettet undervisning, der er tilpasset forskellige målgrupper. Prøven tester også din viden og evne til at formidle havkajakroning både skriftligt og mundtligt.

  3.950,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat Instruktør 1- havkajak

  Efter gennemført/bestået Instruktør 1 havkajakkursus kan du her købe et certifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som kurset er bestået.

  Bestil dit certifikat her 200,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat Instruktør 2- havkajak

  Efter bestået Instruktør 2 havkajak prøve kan du her købe et certifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som prøven er bestået.

  Bestil dit certifikat her 200,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat Instruktør 3- havkajak

  Efter bestået Instruktør 3 havkajak prøve kan du her købe et certifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som prøven er bestået.

  Bestil dit certifikat her 200,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping