Kom godt i gang med havkajak

Oplev frihed, afslapning, teknik og leg på vandet

Kom godt i gang med havkajak

Oplev frihed, afslapning, teknik og leg på vandet

icon-water-thin01

Havkajak for begyndere

Velkommen til Sne & Vand's kursus i IPP1 og IPP2 havkajak - begynderkurset der får dig sikkert på vandet. Vi har igennem 15 år specialiseret os i at give nye kajakroere en tryg og grundig introduktion til havkajakroning. Vores kajakkurser afholdes med udgangspunkt fra vores baser ved Esrum Sø, Greve Marina og Hundested.

Når du kommer på kursus hos Sne & Vand møder du certificerede instruktører, der brænder for at videreformidle deres passion for havkajakroning, kajakteknik og -sikkerhed og samtidig skabe gode, trygge og hyggelige rammer for dine første pagajtag og oplevelser på vandet.

Vi tilbyder alt fra korte smagsprøvekurser, intensive weekendkurser (IPP1 + IPP2 havkajak) og privatundervisning hvor form, indhold og tidspunkter skræddersys den enkelte kursist. Det meste er muligt, så tøv ikke med at kontakte os for en snak om dine ønsker og behov.

Vi er godkendt udbyder af Dansk Kano og Kajak Forbunds uddannelsessystem (IPP). Målet med kursusstrukturen er at give dig en tryg og grundig introduktion til kajaksporten og samtidig tilbyde gode progressions- og udviklingsmuligheder for dig i takt med, at du udvikler dig og søger nye og flere udfordringer.

Hvilket kursus skal jeg vælge?

Intro til havkajak - 4 timer For dig der gerne vil teste, om havkajaksejlads er noget for dig, før du kaster dig ud i vores intensive IPP 1+2 kursus. Du præsenteres for de mest nødvendige tekniske færdigheder og kommer på en kort tur i meget beskyttede forhold.

Havkajak Begynder (IPP 1+2) - 16 timer For dig der gerne vil have kickstartet din havkajakroning og opnå frigivelse til roning på egen hånd eller i en kajakklub. Du får en grundig indføring i teknik, sikkerhed og håndtering af kajakken.

Privatundervisning for begyndere For dig der gerne vil have et 100% fokus på dine ønsker og individuelle behov ift tidspunkter, form og indhold. Kontakt os for en snak om hvordan vi skaber den optimale ramme for din læring.

 • 16 timer
  IPP2 havkajak

  Havkajak begynder (IPP 1 + IPP 2)

  På dette kajakkursus for begyndere trænes du intensivt i grundlæggende tekniske- og sikkerhedsmæssige færdigheder. Du vil på kurset opleve en stejl læringskurve sammen med vores dygtige instruktører og dine medkursister, og du vil i løbet af kurset blive præsenteret for de teknikker og færdigheder, der er nødvendige, for at kunne færdes sikkert og effektivt i havkajak i beskyttet farvand i sommerhalvåret.

  Herunder kan du lære mere, se billeder fra tidligere kurser og sikre dig en plads på et af vores kommende kurser.

  Vi glæder os til at have dig med!

  Deltagerpris 2.395,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • 4 timer
  IPP1 havkajak

  Introduktion til havkajak

  Dette er havkajakkurset for dig, der gerne vil finde ud af, om kajakroning er noget for dig og samtidig have et par sjove og hyggelige timer på vandet i selskab med behagelige og dygtige instruktører. Du introduceres til grundlæggende tekniske- og sikkerhedsmæssige færdigheder, og der lægges vægt på at skabe et trygt og behageligt læringsmiljø i smukke omgivelser i ved Esrum Sø og Greve Marina.

  Voksne fra 750,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  GAVEKORT HAVKAJAK INTRO (4 TIMER)

  Giv et smagsprøvekursus i havkajak til en du holder af. Vi afholder kurser fra maj-september på både Esrum Sø og i Greve.

  Køb dit gavekort her 750,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Privatundervisning kajak, sup kano

  Privatundervisning (kajak, Kano, SUP, Rulleski)

  Ved privatundervisning er der er 100% fokus på dig og dine ønsker og behov, og vi lægger det på tidspunkter, der passer i din kalender.

  Privatundervisning laves for 1-2 personer.  Ved større grupper, kontakt os for tilbud.

  Prisen for én person i 2 timer er 1.200 kr. inkl. lån af udstyr
  Prisen for to personer i 2 timer er 1.800 kr. inkl. lån af udstyr

  OBS. Inden du booker her på siden, skal du kontakte os og aftale tidspunkt for undervisning på tlf. 2033 0033 eller på kontakt@sneogvand.dk

  2 timer fra 1.200,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  GAVEKORT HAVKAJAK BEGYNDER (IPP 1+2)

  Giv et grundigt begynderkursus i havkajak til en du holder af. Vi afholder kurser fra maj-september på både Esrum Sø, i Greve og i Hundested.

  Køb dit gavekort her 2.395,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat IPP2, havkajak

  Efter gennemført/bestået IPP 2 kursus kan du her købe et IPP 2 havkajakcertifikat. Med dette bevis kan du blive medlem af vores kajakklub og få adgang til en lang række træningstilbud, ture og sociale events. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som kurset er gennemført.

  Bestil dit certifikat her 250,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping