Alpinferie for familier & venner

Vinterens bedste legeplads for børn og voksne

Alpinferie for familie og venner

Vinterens bedste legeplads for børn og voksne

icon-snow-thin01

Alpinferie for familier

Sne & Vands alpinferie for familier familier og voksne er for dig, der sætter pris på godt selskab og hygge, og derfor gerne vil rejse som en del af en gruppe med instruktører og guider tilknyttet. På gruppeturerne er skiskole og andre aktiviteter i sneen inkluderet i prisen, så du som begynder er sikker på at komme godt og sikkert fra start. Er du ikke begynder, så er er der også noget for dig. Instruktion og teknikoptimering er en del af pakken, så dig med nogen erfaring, kan sagens være med og videreudvikle dig som skiløber. Er du i tvivl om, om du passer ind niveaumæssigt, så ring gerne til os og hør nærmere. Vores skiferier for familier er en fest for børnene. Der er legekammerater til børnene, maden bliver serveret og opvasken klaret, så I som familie har tid til at nyde tiden sammen, opleve, lære og holde ferie. Det er skiferie på den nemme og sjove måde med mulighed for at møde andre aktive og naturglade familier.

 • For begyndere og øvede
  Skiferier for familier, Norge, Sne og Vand

  Alpin for begyndere og øvede, Beitostølen uge 7

  Kom godt i gang med alpinski, eller bliv endnu bedre, end I allerede er. På denne ferie får I skiskole for børn og voksne, ophold med fuld pension på dejligt hotel og godt selskab af andre danske familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Turen går til Beitostølen i Norge, der byder på et meget familievenligt og smukt beliggende alpinområde. Børneskiskolen og de øvrige børneaktiviteter er målrettet selvhjulpne børn fra 6 år og op, mens yngre børn eventuelt kan deltage sammen med en voksen.

  Voksne fra 9.995,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Mulighed for alpin
  Skiferie i Norge

  Nytår i sneen – langrend for alle

  Denne nytårstur er for alle, der gerne vil fejre nytåret i sneen i godt selskab. Begyndere, øvede, unge, gamle, børn, forældre, solorejsende, bedsteforældre – alle er velkomne på denne tur. Det primære fokus for turen er langrend, men der er også mulighed for at løbe alpin på egen hånd i området.

  Turen inkluderer ophold på dejligt hotel i 6 nætter, alle måltider samt skiinstruktion (langrend) for voksne og skileg/skiskole for børn samt guidede ture af forskellig længde. Der er indlagt en programfri dag i løbet af turen, og de øvrige dage vil der være flere tilbud at vælge imellem. Børneaktiviteterne er målrettet børn fra skolealderen og op, men mindre børn kan deltage i nogen af aktiviteterne sammen med en voksen – og de helt små kan blive trukket af mor eller far i en pulk, som kan lejes ifm. bestilling af turen.

  Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen forventninger om, at man deltager i andet eller mere, end man har lyst til. Det er jo ferie. Med instruktører til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste du skal fokusere på at slappe af og nyde omgivelserne, opleve, lære og hygge dig med de andre deltagere. Det er nemt, bekvemt og hyggeligt for både store og små.

  Voksne fra 7.300,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping