Alpinferie for familier & venner

Vinterens bedste legeplads for børn og voksne

Alpinferie for familie og venner

Vinterens bedste legeplads for børn og voksne

icon-snow-thin01

Alpinferie for familier

Sne & Vands alpinferie for familier familier og voksne er for dig, der sætter pris på godt selskab og hygge, og derfor gerne vil rejse som en del af en gruppe med instruktører og guider tilknyttet. På gruppeturerne er skiskole og andre aktiviteter i sneen inkluderet i prisen, så du som begynder er sikker på at komme godt og sikkert fra start. Er du ikke begynder, så er er der også noget for dig. Instruktion og teknikoptimering er en del af pakken, så dig med nogen erfaring, kan sagens være med og videreudvikle dig som skiløber. Er du i tvivl om, om du passer ind niveaumæssigt, så ring gerne til os og hør nærmere.

Vores skiferier for familier er en fest for børnene. Der er legekammerater til børnene, maden bliver serveret og opvasken klaret, så I som familie har tid til at nyde tiden sammen, opleve, lære og holde ferie. Det er skiferie på den nemme og sjove måde med mulighed for at møde andre aktive og naturglade familier.

 • For begyndere og øvede
  Skiferier for familier, Norge, Sne og Vand

  Alpin for begyndere og øvede, Beitostølen uge 7

  Kom godt i gang med alpinski, eller bliv endnu bedre, end I allerede er. På denne ferie får I skiskole for børn og voksne, ophold med fuld pension på dejligt hotel og godt selskab af andre danske familier med børn, forældre og måske bedsteforældre. Turen går til Beitostølen i Norge, der byder på et meget familievenligt og smukt beliggende alpinområde. Børneskiskolen og de øvrige børneaktiviteter er målrettet selvhjulpne børn fra 6 år og op, mens yngre børn eventuelt kan deltage sammen med en voksen.

  Med instruktører til rådighed, legekammerater til børnene og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen, opleve og lære. Nemt, bekvemt og hyggeligt for både store og små.

  Voksne fra 9.995,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping